5
Mayıs
2024
Pazar
SAMSUN

Azot Tesisleri Temmuz'da hazır

Samsun'un Canik Beldesi'nde, 8 ay önce Hazine tarafından belediyeye devredilen Azot Tesisleri'nde restorasyon çalışmaları hızlandırıldı.
 
Adı Canik Belediyesi Sosyal Tesisleri olarak adı değiştirilen Azot Tesisleri'nin bir bölümünde başlatılan restorasyon çalışmalarının Temmuz'a kadar tamamlanarak, tesisin Samsun'a hizmet verir hale geleceği bildirildi. Restorasyon bittiğinde tesislerin tamamen sosyal amaçlı kullanılacağını dile getiren Belediye Başkanı Osman Genç, ilk etapta Ar-Ge ve çok amaçlı salonun hizmete sunulacağını kaydetti. Tesiste 272 kişilik düğün salonu da bulunacağını dile getiren Başkan Genç, "Daha düne kadar beldemizde düğün yapacak salonumuz yokken açık ve kapalı düğün salonlarıyla bu ihtiyaca son verdik" dedi. 

Canik Belediyesi Sosyal Tesisleri'nin 15 dönüm alan üzerinde kurulu olduğunu, önümüzdeki süreçte bu tesislerin Canik'in çehresini değiştireceğini ifade eden Genç, "Tesislerin, imkanlarımız sınırlı olduğundan şu anda bir bölümünü restore ettirebiliyoruz. Restorasyonu tamamlanıp hizmete alınacak tesislerden elde edilecek gelirle kalan bölümlerin restorasyonunu da tamamlayacağız" diye konuştu.
.
Yayın Tarihi : 6 Haziran 2006 Salı 11:31:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?