2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Babadan oğluna tokat!

Samsun'da bir baba, arkadaşlarıyla birlikte bir homoseksüelin parasının ve cep telefonunun gasp edilmek istenmesi olayıyla ilgili gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen oğlunu, adliye koridorunda tokatladı.
 

Edinilen bilgiye göre, içki içtikleri bir restoranda H.B. adlı bir homoseksüel ile tanıştıkları iddia edilen A.S.(27), Ö.Ö.(26) ve H.D.(25), söz konusu şahsı araçlarına alarak, sohbet etmek amacıyla önceki akşam İlkadım ilçesi Yeşiltepe Mahallesi'nde bulunan bir şeftali bahçesine gittiler. Burada çıkan tartışmada H.B. adlı homoseksüel ilişki öncesi 40 TL parayı peşin istediğini ve parada anlaşamadıkları için çıkan tartışmada söz konusu şahısların kendisini darp edip parasını ve cep telefonunu gasp
ettiklerini, biber gazı sıkarak kendisini kurtardığını ileri sürerek, jandarmaya şikayette bulundu. Samsun İl Jandarma Komutanlığı olayla ilgili A.S., Ö.Ö. ve H.D.'yi gözaltına aldı. Gözaltına alınan zanlılar, haklarındaki suçlamaları kabul etmezken, H.B. ile sohbet etmek için olay yerine gittiklerini ileri sürdüler. Sorgulanmaları tamamlanan 3 kişi Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. H.D.'nin babası C.D.(48), oğlunun gözaltına alındığını adliyede olduğunu öğrenince yanına gitti. Oğlunu jandarma arasında adliye koridorunda beklerken gören baba C.D., "Senin burada ne işin var" diyerek oğluna saldırarak tokatladı. Jandarma ve polis olaya müdahale ederek babayı adliyeden dışarı çıkardı. Baba C.D., "Biz dürüst insanlarız. Bu zamana kadar adliyelik hiç olmadık. Oğlumu jandarmalar arasında görünce adliye binası başıma yıkıldı sandım" dedi.


Nöbetçi mahkemeye sevk edilen 3 kişi, bin 500'er TL kefaletle adli kontrol şartı ile tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldılar.

iha
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2009 Cuma 18:07:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?