4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Babası ölünce yerine muhtar oldu

BABASI ÖLÜNCE YERİNE MUHTAR OLDU

Samsun'un Tekköy ilçesi Yeni Büyüklü Mahallesi muhtarı olan babasının ölmesinden sonra yapılan ara seçimlerde muhtar seçilen Ömer Vural (29), ilk hedefinin babasının çok istediği yolların yapılmasını sağlamak olduğunu söyledi.

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde son mahalli idareler seçiminden sonra belde iken 2 mahalleye bölünen Büyüklü'de 2 dönemdir mahalle muhtarlığı yapan Fatih Vural (45), geçirdiği kalp krizi sonrasında 13 Mart 2010 tarihinde hayatını kaybetti. Muhtarsız kalan Yeni Büyüklü Mahallesi'nde yapılan ara seçimlerde aday olan Fatih Vural'ın oğlu Ömer Vural, tek aday olduğu seçimlerde bin 50 seçmeni bulunan mahalleden 700 oy alarak babasının yerine muhtar seçildi.

Mahalle ve aile büyüklerinin tavsiyesi üzerine aday olma kararı aldığını söyleyen Ömer Vural, "6 Haziran tarihinde yapılan seçimlerde muhtar oldum, bende babam gibi çiftçiyim. Babam 2 dönem muhtarlık yaptı. Şimdi sıra bende. İlk hedefim babamın da çok istediği yolların yapılmasını sağlamak. Mahallem için ne gerekiyorsa yapmaya hazırım" dedi.

BABASI ÖLÜNCE YERİNE MUHTAR OLDU
BABASI ÖLÜNCE YERİNE MUHTAR OLDU
BABASI ÖLÜNCE YERİNE MUHTAR OLDU
İHA
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2010 Çarşamba 14:00:00
Güncelleme :9 Haziran 2010 Çarşamba 14:11:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?