6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Bacaklar bulundu

Yatakta sevişirken yakalandığı kadının kocası tarafından baltayla öldürülen Sebahattin Yener’e ait olduğu sanılan iki kesik bacak, Mert Irmağı’nda balıkadamlar tarafından bulundu.

SAMSUN’da Engin Payaz (36) tarafından öldürülüp cesedi baltayla parçalandıktan sonra Mert Irmağı’na atılan Sebahattin Yener’e (44) ait kesik bacaklar bulundu. Olay Samsun’da 18 Mart günü meydana gelmiş; Engin Payaz, eşi Reyha Payaz ile yarı çıplak yatakta yakaladığı arkadaşı Sebahattin Yener’i baltayla öldürdükten sonra cesedini 10 parçaya bölmüştü. Daha sonra da ceset parçalarını poşet ve çuvala koyarak Mert Irmağı’na attığını söylemiş, eşiyle birlikte çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı balıkadamlar tarafından 6 gündür Mert Irmağı’nda süren ceset arama çalışmaları sonuç verdi.

Adli tıbba gönderildi

Mert Irmağı’nın Karadeniz’le buluştuğu noktada dün sabah yapılan aramada çuval içinde iki bacak bulundu. Balıkadamlar tarafından suyun dibinde bulunan bacaklar kıyıya çıkarıldı. Bacakların öldürülen Sebahattin Yener’e ait olup olmadığının belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderileceği belirtildi. Cesede ait diğer parçaların bulunması için arama çalışmaları sürüyor.

Kocasını suçladı

Engin Payaz ile eşi Reyha Payaz, Sebahattin Yener’i öldürmekten tutuklandı. Reyha Payaz, kocasının ilişkiden haberi olduğunu iddia edip, "Sebahattin, eşi, ben ve kocam grup seks bile yaptık" iddiasında bulunmuştu.

6 gündür arıyorlardı

Balıkadamlar tarafından 6 gündür Mert Irmağı’nda süren ceset arama çalışmaları sonuç verdi. Bir çuval içinde, Sebahattin Yener’e ait olduğu sanılan iki bacak bulundu.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 25 Mart 2008 Salı 05:47:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?