2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Bafra Belediyespor'a taze kan

TFF 3. Lig Yükselme Grubu'nda mücadele Bafra Belediyespor, Düzcespor'dan golcü futbolcu Levent Tabak'ı renklerine bağladı.


Golcü futbolcu Levent Tabak, Kulüp Başkanı Dursun Ali Bilgen'in de hazır bulunduğu imza töreninde kendisini sezon sonuna kadar Bafra Belediyesporlu yapan sözleşmeye imza attı. Başkan Dursun Ali Bilgen, imza töreninde yaptığı açıklamada, "TFF ile transfer krizini çözdük. Teknik heyetimize tam yetki verdik. Uygun görülen yerlere transferler yapılmaya başlandı" dedi. Bilgen, golcü futbolcu Levent'in Bafra Belediyespor'a büyük katkı sağlayacağına inandığını söyledi.
Bafra Belediyespor Kulübü Onursal Başkanı Şükrü Neiş'in her türlü desteği verdiğini ifade eden Bilgen, "Taraftarlarımızla el ele vererek takımı 2. Lig'e çıkaran başkan olacağım" dedi.
Golcü futbolcu Levent Tabak ise, "Geçen sene Kastamonuspor'da beraber çalıştığım Sedat hocanın bir telefonu ile gelip Bafra Belediyespor'a imza attım. Bana olan güvenleri mahcup etmeyecek Bafra'ya layık olmaya çalışacağım" diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2009 Pazartesi 21:02:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?