6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Bafra Belediye'ye 65 bin YTL toplandı

TFF 3. Lig 2 Grup'ta mücadele eden Bafra Belediyespor için düzenlenen dayanışma ve kaynaşma gecesinde 65 bin YTL bağış toplandı.

Bafra Belediyesi Büyük Park Cumhuriyet Salonu'nda gerçekleştirilen dayanışma ve kaynaştırma yemeğine Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, Bafra Kaymakamı Bekir Dınkırcı, Bafra Belediye Başkanı Şükrü Neiş, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz, Bafra Belediyespor Kulüp Başkanı Dursun Ali Bilgen, Bafra Devlet Hastanesi Başhekimi Davut Çepni, Bafra TSO Başkanı Rızvan Aksoy, Bafra Ziraat Odası Başkanı Sait Karagöl ve Bafra Belediyespor'a gönül vermiş iş adamları ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı.

Bafra Belediyespor Kulüp Başkanı Dursun Ali Bilgen yaptığı konuşmada, TFF. 3 Lig 2 Grup'ta yoğun bir şekilde mücadele ettiklerini, futbolcuların alacakların yapılan yardımlarla ödemeye çalıştıklarını belirtti. Bilgen, verilen destek sayesinde ligde kalacaklarına inandıklarını kaydetti.

Bafra Belediye Başkanı Şükrü Neiş, düzenlenen yemeğin amacının Bafra Belediyespor'a destek sağlamak olduğunu ifade ederek, "Vatandaşlarımıza bilet takdim ettik. Bafra sevdalılarına, gönüllülerine göstermiş oldukları fedakarlıklardan dolayı çok teşekkür ediyorum. Takımımız birinci yarıda bekleneni veremedi ama ikinci yarıda bir çıkış yakaladı ve 5 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik elde etti. Bu başarıda takımımızın başına getirdiğimiz hocamız Sedat Gezer'in emeği çok büyük. Bafra'da elini taşın altına koyan çok sayıda vatandaşımız var. Bafra her zaman imece usulüne yatkındır" dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni de Bafra Belediyespor'a emeği geçen herkese teşekkür ettiğini belirterek, "Bafra Belediyespor'un başarısı, bizleri Samsun adına çok memnun etmektedir. Bu organizeleri yaparken kaynaklara her zaman ihtiyacımız var. Bir işletmeyi, bir müesseseyi en güzel şekilde birlikte olarak Bafra'yı zirveye taşımış oluruz. Bafra Belediyespor yönetimi iyi idare ediliyor. İyi idare edilen yerlerin para sıkıntısı da olmaz" diye konuştu.

Bafra Kaymakamı Bekir Dınkırcı ise Bafra'nın alt yapı ve üst yapısıyla altın yıllarını yaşadığını vurguladı. Gecede 65 bin YTL para toplanırken, bu paranın futbolcuların alacaklarını ödemede kullanılacağı belirtildi.

iha
Yayın Tarihi : 1 Mart 2008 Cumartesi 12:46:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?