2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Bafra için dev projeler hazır

Yerel seçim çalışmalarını Bafra'da sürdüren AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Suat Kılıç, yeni döneme yönelik önemli taahhütlerde bulundu.


Bafra SKM açılışına katılan Kılıç'a, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İlçe Başkanı İbrahim Semiz, Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin ile partililer eşlik etti. Daha sonra Kemalpaşa Mahallesi ve Bengülüler Derneği'nde vatandaşlarla buluşan Suat Kılıç, Bafra'da yeni dönemde uygulanacak projeleri; '672 konutluk TOKİ, 250 yataklı hastane, otobüs terminali, adalet sarayı ve sebze-meyve hali' şeklinde sıraladı.


Bafra'da 5 yıllık hizmet döneminde kentleşmenin dev örneklerine tanıklık edeceklerinin altını çizen AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Suat Kılıç, "Bafra için yapılacak işlere bugüne kadar tamamlanan projeler örnektir. Bakınız Samsun-Bafra yolu. Bakınız, Bafra Organize Sanayi Bölgesi. Bakınız, Bafra Cezaevi. Bu işleri başlayıp bitirdiğimiz gibi yeni eser ve projeleri de bir bir hayata geçireceğiz. 672 konutluk Bafra toplu konut projesinin ihalesi TOKİ tarafından yapıldı. Kaynak hazır, ihale yapıldı, muhalefetin sesini bile çıkaramayacağı işler bunlar. Şimdi sırada 250 yataklı devlet hastanesinin ihalesi var. Yeri de parası da hazır. En kısa sürede ihalesi yapılarak çalışmalara başlanacak. Yeni dönemde Bafra'nın mutlaka kavuşması gereken eserlerden biri Sebze ve Meyve Hali'dir. Adayımıza söylüyorum, bu konuda açık ve net bir şekilde söz verebilir. Bir diğer konu otobüs terminalidir. Bafra'nın buna ihtiyacı var. Bu konuda da adayımızın açık bir şekilde arkasındayız” dedi.


Bafra'da Şükrü Neiş ile birlikte güzel işler yaptıklarını kaydeden Kılıç, cadde ve sokakların tozdan, çamurdan, çukurdan kurtulduğunu, yeni dönemde Zihni Şahin ile birlikte daha da fazla hizmet üretmenin çabasını vereceklerini belirterek, "Bafra için, Bafralı için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2009 Cumartesi 12:49:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?