4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Bafra yağışa teslim

SAĞANAK YAĞMUR BAFRA'DA HAYATI FELÇ ETTİ

Samsun'un Bafra ilçesinde 1 saate yakın yağan sağanak yağmur hayatı felç etti.

Saat 16.30'da başlayan ve hızını artırarak aralıksız yağan yağmur rögarların tıkalı olması sonucu yolları göllere çevirdi. Tekel Caddesi, Bulvar Caddesi, Sigortacılar arası, Alaçam Caddesi ve daha birçok ana cadde ve sokaklar su içinde kaldı. Esnaf işyerlerine giren suları ellerindeki fırçalar ile dışarı çıkarmaya çalışırken, bazı otomobil sürücülerinin düşüncesizce araçlarını hızlı sürmeleri sonucu suyu dalgalandırmaları ile işyerleri su altında kaldı.

Belediye ekiplerini ana caddelerde göremediğini ileri süren vatandaşların bazıları büyük tepki gösterirken bazıları da, "Çok yağdı olur böyle" dedi.

Yolların perişan halini yetkililere daha iyi anlatmak isteyen bir vatandaş da elindeki olta ile göl olan yolda çöp avına çıktı. Bir anda şehri perişan eden yağmur kimilerinin de umurunda değildi. İşyerleri yüksekte olan bazı vatandaşlar ise yağmuru nostaljik bir yaz yağmuruna çevirip seyrederek tadını çıkardı. Yağmur ile bazı caddeler trafiğe kapatıldı. Banka ve resmi dairelere gelen vatandaşlar uzun süre dışarı çıkamadı.

SAĞANAK YAĞMUR BAFRA'DA HAYATI FELÇ ETTİ
SAĞANAK YAĞMUR BAFRA'DA HAYATI FELÇ ETTİ
SAĞANAK YAĞMUR BAFRA'DA HAYATI FELÇ ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 13 Temmuz 2010 Salı 18:14:04
Güncelleme :13 Temmuz 2010 Salı 18:32:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?