6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Bafra'da asfalt seferberliği

Samsun'un Bafra İlçe Belediyesi tarafından ilçenin muhtelif cadde ve sokaklarında asfalt kaplama ve kaldırım çalışmaları yapılıyor.

Bafra Belediye Başkanı Şükrü Neiş, yıllardır asfalt yüzü görmemiş sokak ve bakıma ihtiyacı olan caddeleri asfaltladıklarını belirterek, "Amacımız trafik akışının rahatlatılmasının yanında, bölgenin yaşam kalitesini yükseltmek, sağlıklı ve çağdaş bir yapıya kavuşturmaktır. Fevzi Çakmak ve Alparslan Mahallelerimizden sonra İshaklı Mahallesi'ndeki asfaltsız yollarımızı ve bozuk asfaltları yeniden yaparak çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz. İshaklı Mahallesi Eski Şube Caddesi'nde hummalı bir şekilde asfalt çalışmamız var. Havaların elverişliliğine bağlı olarak ilçemizdeki asfalt seferberliğimiz süratle devam edecek" dedi.

Amaçlarının bütün mahallelerde asfaltsız yol kalmaması, ilçenin her köşesinin temizliğe ve çağdaş şehir görüntüsüne kavuşması olduğunu vurgulayan Başkan Neiş, "Ramazan ayında oruçlu halleriyle asfalt çalışmalarını sürdüren bütün arkadaşlarımıza da bir kez daha teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Öte yandan, Bafra ilçesinin en önemli ana arterlerinden biri olan, ilk etabında dikkatleri çekerek büyük beğeni kazanan Atatürk Bulvarı'nın 2. etabında yaya kaldırımı yapımı da hızla sürdürülüyor. Çalışmaları yerinde takip eden Belediye Başkanı Şükrü Neiş, Atatürk Bulvarı'nın çağdaş şehirciliğe örnek teşkil ettiğini ifade ederek, Bafralıların her zaman en iyisine layık olduğunu kaydetti.

iha
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2008 Cumartesi 12:55:24
Güncelleme :20 Eylül 2008 Cumartesi 13:02:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?