6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Bafra'da Neiş adaylık için başvurdu

Samsun'un Bafra İlçe Belediye Başkanı Şükrü Neiş, AK Parti Bafra İlçe Başkanlığı'na aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Belediye Başkanı Şükrü Neiş, aday adaylığı müracaatını AK Parti ilçe Başkanı Av. İbrahim Semiz'e ettikten sonra kendisini destekleyen partililere teşekkür etti. Neiş, "Yeni dönemde belediye başkanı olduğumda sizleri memnun etmeye devam edeceğim. Yani bir 5 yıl daha istiyorum. Aday adaylığı ayın 19'unda sona erecek. Partimize şuan benden başka kimse aday adayı olmadı” dedi.

Verdiği sözlerin yüzde 75'ini yerine getirdiğinin kaydeden Neiş, “Geriye kalan kısmını yapmak için de adımlar attık. Bafra'nın problemlerini hızlı bir şekilde çözme çalışması yaptık. Ben 5 yıllık süre içerisinde yapmış olduğum çalışmaların arkasındayım. Neyi yapabildiğimi, neyi yapamadığımı halkımızla paylaşmaya her zaman hazırım. Bafra'nın problem ve sorunlarını çözerken, İller Bankası'ndan kredi kullanıyoruz. Suyla ilgili olarak İller Bankası'ndan 12 milyon YTL kullanıyoruz. Kimse bu rakamı alçaltmasın da yükseltmesin de. Şuanda Bafra ilçesine kazandıracağım 20 adet yeni projem var" diye konuştu.

AK Parti Bafra İlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz ise partilerinin yerel seçimlere hazır olduğunu belirterek, "Çok sayıda vatandaşımız, Belediye Başkanımızın aday adaylığı başvurusunu görmek için teşkilatımıza geldi. Belediye Başkanımız, partimizden tekrar aday olmak için müracaat etti. Bu 5 yıllık içerisinde Belediye Başkanımız teşkilatımızla uyum içerisinde bir çalışma sergiledi. Belediye Başkanımızın yeniden belediye başkanı adayı olacağı kanaatimiz vardır" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2008 Pazartesi 21:59:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?