6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Bafra'da spor güvenlik toplantısı

TFF 3. Lig 4. Grup'ta pazar günü oynanacak olan Bafra Belediyespor-Kastamonuspor maçı için Bafra Kaymakamlığı'nda spor güvenlik kurulu toplantısı yapıldı.


Bafra Kaymakamı Ayhan Boyacı, Bafra Belediye Başkanı Şükrü Neiş, Bafra Emniyet Müdürü Mahir Erol, Bafra İlçe Jandarma Komutanı Şahin Kocaköse, Bafra Belediyespor Kulüp Başkanı Dursun Ali Bilgen, Bafra İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mahmut Demirkan'ın katılımıyla yapılan toplantıda alınacak önlemler konuşuldu. Toplantı öncesi maçın oynanacağı Bafra Şehir Stadyumu'nda incelemelerde bulunuldu.


Bafra Kaymakamı Ayhan Boyacı, Bafra Belediyespor'u deplasmanda bile taraftarın desteklemeye gittiğini belirterek, "7 Aralık 2008 tarihinde Bafra Belediyespor ile Kastamonuspor'un Bafra Şehir Stadyumu'nda saat 13.30'da karşılaşacak. Maçla ilgili güvenlik tedbirlerimizi aldık. Yani rutin alınması gereken güvenlik tedbirlerini gözden geçirdik. Hemşehrilerimizden de bu maçta kitlesel bir hareket beklemiyoruz. Jandarma ve Emniyet maç sonuna kadar görev yapacak. Tabii bizim için de ilk derbi maç.

Daha hassas, daha dikkatli tedbirlerimizi gözden geçiriyoruz" dedi.
Bafra Belediye Başkanı Şükrü Neiş ise, "Bafra Belediyespor, Kastamonu'da mağduriyet yaşadı. Şuan grubumuzda Bafra Belediyespor, Kastamonuspor ve Gümüşhanespor 27'şer puana sahip. Bafra huzurlu bir ilçe, maçta misafir takımı ve seyircilerine en iyi centilmenliği göstereceğiz. Bafralılar her zaman misafirperverdir. Görevimizi de layıkıyla yapacağız. Bafra centilmendir ve sporu sever" şeklinde konuştu.


Bafra Belediyespor Kulüp Başkanı Dursun Ali Bilgen de 2. Lig'e çıkmak için mücadele ettiklerini ifade etti.

İha
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2008 Çarşamba 15:00:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
vahit uçar IP: 88.229.118.xxx Tarih : 5.12.2008 20:42:29

bafra spor kastamonuda ne maduriyeti yaşadı anlamak mümkün değil. eski futbolcularımız ve eski hocamıza lehte tezahurat yaptık. acemice yapılan bir hareketiniz olmasa yenip gidiyordunuz.maç bitimi futbolcunuzu biz teselli ederken. bafra taraftarı kırmadık koltuk bırakmadı.bafra bu nedenle ceza almadı mı .birde utanmadan mağduriyet mi yaşadık diyorsunuz.bu söylemlerle taraftarı gerdiğinizin farkındamısınız.yani şimdi kastamonuyada mağduriyet yaşatmalı öylemi.