5
Mayıs
2024
Pazar
SAMSUN

Bafra'da terfi töreni

Samsun'un Bafra ilçesinde, “30 Ağustos Zafer Bayramı”nın 86. yıldönümü ve “Türk Silahlı Kuvvetler Günü” dolayısıyla Bafra İlçe Jandarma Komutanlığı'ndaki rütbeliler için terfi töreni düzenlendi.


Bafra Belediyesi Ali Kale Turistik Tesisleri'nde gerçekleşen 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 86. yıldönümü ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü kutlaması saygı duruşu ve İstiklal Marşı'yla başladı. Bafra Garnizon Komutanı ve Askerlik Şubesi Başkanı Yarbay Metin Özdemir törende yaptığı konuşmada, "7 bin yıllık Türk tarihinin dünyada eşi ve benzeri olmayan Anadolu'nun yiğit evlatları, Ordu-millet kaynaşmasıyla zaten topyekun askerdir. Bizler üniformalıların dışında tüm milletimizi Türk Silahlı Kuvvetleri'nin bir mensubu askeri olarak sayarız. Türk milleti, tarihin en eski askeridir" dedi.


Daha sonra terfi rütbe törenine geçildi. Bir üst rütbeye terfi eden subay, astsubay ve uzman çavuşların rütbeleri Bafra Garnizon Komutanı Yarbay Metin Özdemir, Bafra Belediye Başkanı Şükrü Neiş ve Bafra Emniyet Müdürü Mahir Erol tarafından takıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Ağustos 2008 Cumartesi 14:44:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?