6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Bafra'dan Fener'e 3 futbolcu

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Samsun Bafra ilçesindeki Futbol Altyapı Okulu'nda yetişen 8 sporcudan 3'ü, Fenerbahçe Kulübü'nün Fikirtepe Tesisleri'ndeki seçmelerde başarılı oldu.

Fenerbahçe Spor Kulübü Bafra Futbol Altyapı Okulu, İstanbul merkez altyapı seçmelerine, teknik direktör Galip Es liderliğinde 8 sporcu ile katıldı.

Fenerbahçe Kulübü'nün Dereağzı Tesisleri'ndeki seçmelerde, Fenerbahçe Spor Kulübü Bafra Futbol Altyapı Okulu'nun 3 sporcusu beğenildi. Fenerbahçe merkez altyapı antrenörleri tarafından seçilerek kayıt edilen 3 sporcu, haziran ayında İstanbul'da Fenerbahçe'nin altyapı tesislerinde yeni sezon çalışmalarına katılacağı bildirildi.

Fenerbahçe Spor Kulübü Bafra Altyapı Futbol Şubesi Sorumlusu ve Bafra Tekelspor Başkan Vekili Serhat Mürtezaoğlu, "Bugüne kadar Fenerbahçe Spor Kulübü altyapı seçmelerine ve çalışmalarına toplam 14 sporcu gönderdik. Geçtiğimiz günlerde de gönderdiğimiz 8 sporcudan 3'ü seçmelerden başarılı oldu. Sporcularımızın başarısı bizleri çok sevindirdi. İnşallah, Bafra'dan nice futbolcuyu Fenerbahçe Spor Kulübü'ne ve Türk futboluna kazandıracağız. Çalışmalarımız bu doğrultudadır.

Ben, bütün sporcularımıza ve çalışmalarda başarılı olan 13 yaşındaki Ercan Coşkun, 12 yaşındaki Harun Gürel ve 11 yaşındaki Berkay Anıl Kısmet adlı sporcularımıza nice başarılar diliyorum. Ailelerimizin bu sportif konuya daha fazla ehemmiyet vermelerini rica ediyorum" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2008 Salı 15:48:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?