6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Bağlantı yol çalışması bitiyor

Samsun'un Kavak ilçesinde yapımına yaklaşık 1 yıl önce başlanan ve 2008-2009 eğitim-öğretim yılına 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda törenle eğitime açılacak olan Rıdvan Çelikel Anadolu Lisesi'nde bağlantı yol yapım çalışmaları sona erdi.


Hayırsever iş adamı Rıdvan Çelikel, binaya ait elektrik, aydınlatma, ses sistemleri, bilgisayar laboratuvarı alt yapısı ve binanın betonunu karşılamasının ardından okulun, 2008-2009 eğitim-öğretim yılı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda törenle hizmete açılacağı bildirildi.

Okulun yapım çalışmalarının son aşamaya geldiğini söyleyen Kavak Belediye Başkanı Bahri Kesici, "Anadolu Lisesi'ne çıkan Havza ve İnan Sokak bağlantı yolları belediyemiz tarafından bin 500 metre sathi kaplama yaptık. İlçe halkının zamanında hizmetine bir hizmet daha kattık ve bu durumun mutluluğunu yaşıyoruz.

Anadolu Lisesi, ilçemize önemli katkılar sağlayacak ve eğitim çok fazla gelişecek. Anadolu Lisesi'nin ilçemizde faaliyete geçmesiyle birlikte mezun vermesinin ardından ilçede eğitim seviyemiz yükselecektir. Okulun alanı parkla birleştirdik. Aynı zamanda okul bahçesi aile parkı da olacak. Veliler geldiğinde rahatlıkla oturulabilecek alan kısa sürede yapılacak" dedi.


Bu projeye önemli katkılar yapan iş adamı Rıdvan Çelikel'e teşekkür eden Kesici, 29 Ekim'de açılacak olan okulda 12 derslikli olduğunu ve 360 öğrenciye eğitim vereceğini ifade etti.

İha
Yayın Tarihi : 22 Ekim 2008 Çarşamba 16:48:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?