2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Bahçeli 26 Mart'ta Samsun'da

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 26 Mart Perşembe günü Samsun'da halka hitap edecek.


MHP İl Başkanı Abdullah Karapıçak, Cumhuriyet Meydanı'nda saat 15.00'te başlayacak olan mitingle ilgili açıklama yaptı. 26 Mart tarihinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Samsun'a geleceğini belirten Karapıçak, Samsunlu hemşehrilerini büyük buluşmaya davet etti. MHP'nin Samsun merkez ve ilçelerinde kendi adaylarıyla seçime katılacağını açıklayan Karapıçak, "Adaylarımız yerel seçimlerde inşallah başarılı olur. Samsunlu işsiz, aşsız bırakılmış, teşvikten ve yatırımdan yoksun bırakılmıştır.

İlimiz ulaşım ve altyapı eksiklikleriyle büyük bir köy görünümdedir. Karadeniz Bölgesi'nin en çok göç veren ili konumuna düşürülmüştür. Değişim için MHP'ye oy vermeye davet ediyoruz" dedi. 


Bu arada yerel seçimlerde aday göstermeyen Genç Parti Samsun İl Teşkilatı da, MHP'yi destekleme kararı aldı. MHP İl Başkanlığı Toplantı Salonu'nda bir açıklama yapan Genç Parti İl Başkanı Ali Erdem Akçay, "Teşkilat olarak bu seçimlerde samimiyeti, çalışkanlığı, hizmet kalitesi, birikimi, deneyimi ve vizyonuyla yerel yönetimlerde halkımıza hizmet edeceğine inandığımız MHP'ye destek verme kararı aldık" diye konuştu.
 

İha
Yayın Tarihi : 24 Mart 2009 Salı 20:05:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?