2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Bakan, plastik sandalyeye çıktı!

Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, katıldığı bir etkinlikte plastik sandalyenin üzerine çıkarak halka hitap etti.


Çeşitli açılış törenlerine katılmak üzere Samsun'a gelen Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, Çarşamba ilçesi Gülören köyündeki 300 kişilik erkek ve kız pansiyonu ile 10 dairelik lojmanın açılış törenini gerçekleştirdi. Kurdele kesimi ile açılan pansiyonun 6 köye hizmet verdiği belirtildi.


Demir, daha sonra Gülgören köyündeki 2. Yaz Şenlikleri'ne katıldı. Yağlı güreşlerde yaklaşık 300 sporcunun mücadele ettiği şenlikte, Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir vatandaşlara hitap etmek istedi. Hitap edecek yer bulamayan Demir, plastik sandalyenin üzerine çıktı. Plastik sandalye üzerinden vatandaşlara hitap eden Mustafa Demir'i, vatandaşlar şaşkın bakışlarla izledi. Bu sırada sıcaktan bunalan ve beklemekten usanan minik güreşçiler, kendilerini güreş alanının hemen altındaki dereye atarak
serinledi.

Bakan Demir, gençlerin eğitim fırsatı tanınması halinde dünyanın önde gelen insanları arasına girme şanslarının olduğunu söyledi. Demir, ata sporunun desteklenmesi gerektiğini, her zaman köylülerin ve vatandaşların yanında olduklarını ifade etti.
Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir'e, Samsun Vali Vekili Hasan Ersan, AK Parti Samsun milletvekili Fatih Öztürk, Çarşamba Kaymakamı Nusret Şahin, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar da eşlik etti.

İha
Yayın Tarihi : 2 Ağustos 2009 Pazar 08:34:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?