5
Mayıs
2024
Pazar
SAMSUN

Bakan Çelik'ten Cenç'e takdir belgesi

Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, eğitime verdiği destekten dolayı Canik Belediye Başkanı Osman Genç'i, plaketle onurlandırdı. 

Bakan Hüseyin Çelik, Canik Belediyesi tarafından İbrahim Tanrıverdi Sosyal Bilimler Lisesi'ne yapılan yardımlar ve desteklerden dolayı Başkan Genç'e verilmek üzere Okul Müdürü Dinçer Ateş'e plaket ve takdir belgesi gönderdi. Plaket ve takdir belgesi, Meşe Kültür Tesisleri'nde düzenlenen törenle öğrenciler tarafından Başkan Genç'e takdim edildi. 

Eğitime verdikleri desteklerin devam edeceğini belirten Başkan Genç, "Göreve geldiğimiz günden buyana beldemizdeki eğitimin kalitesini yükseltmek için İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzle el ele verdik ve her türlü yatırımları yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. Eğitime yaptığımız yatırımları ödül almak için değil, gelecekte ülkemizin yönetiminde söz sahibi olacak gençlerimizin bilgi ile donatılması için yapıyoruz. Eğitime yaptığımız yatırımlar nedeniyle bizi ödüle layık gören Milli Eğitim Bakanımız Hüyesin Çelik'e teşekkür ediyorum" dedi.
iha
Yayın Tarihi : 11 Ekim 2006 Çarşamba 17:51:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?