2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Bakan Demir bayramlaşmaya katıldı

Samsun'da, Ramazan Bayramı dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi'nde düzenlenen bayramlaşma töreninde, devlet-millet kaynaşması yaşandı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Sarayı'nda gerçekleştirilen bayramlaşma törenine Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Samsun Milletvekilleri Ahmet Yeni, Binnur Şahinoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Canip Yetişir, İl Jandarma Komutanı Vekili Jandarma Yarbay Murat Toprak, İl Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Akan, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Genel Başkanı Fevzi Apaydın, merkez ilçe kaymakamları ve belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, daire müdürleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Törende kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileriyle vatandaşlar bayramlaşırken, devlet-millet kaynaşmasının bir örneği yaşandı. Geleneksel olarak belediyede yapılan bayramlaşma töreni büyük ilgi gördü.

iha
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2009 Pazar 14:18:47
Güncelleme :20 Eylül 2009 Pazar 14:43:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mkc IP: 88.224.214.xxx Tarih : 20.09.2009 23:30:42

secimlere yatırımlar başlamıştır..Vatandaş öpülecek bir secmen olmuştur artık..hayırlı işleerr...