4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Bakan Demir nikah şahidi oldu

BAKAN DEMİR NİKAH ŞAHİDİ OLDU

Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, danışmanı Fahrettin Ergün'ün kardeşi Harun Ergün ile Gülsüm Koşar'ın nikah şahidi oldu.

Çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Samsun'a gelen Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, Fahrettin Ergün'ün kardeşi Harun Ergün ile Gülsüm Koşar'ın nikah törenlerine katıldı ve genç çifte şahitlik yaptı. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın kıydığı nikaha Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir'in yanı sıra Vali Hüseyin Aksoy, AK Parti Samsun Milletvekili Fatih Öztürk, AK Parti İl Başkanı Adem Güney, TBMM Müşaviri Erdoğan Tok, eski milletvekili Mehmet Kurt, İlkadım Belediye

Başkanı Necattin Demirtaş, Canik Belediye Başkanı Osman Genç ve çok sayıda davetli katıldı.

Genç çiftin nikah şahitliğini Bakan Mustafa Demir ile Vali Hüseyin Aksoy, AK Parti Samsun Milletvekili Fatih Öztürk, AK Parti İl Başkanı Adem Güney ve eski milletvekili Mehmet Kurt yaptı. Evliliğin insan hayatına çok önemli katkılar yaptığını söyleyen Bakan Mustafa Demir, "Tüm bekar gençlere Allah böyle yuva kurmayı nasip etsin. Sayın Başbakan evlilik cüzdanını bayanlara veriyor, biz de öyle yapacağız" dedi.

BAKAN DEMİR NİKAH ŞAHİDİ OLDU
BAKAN DEMİR NİKAH ŞAHİDİ OLDU
İHA
Yayın Tarihi : 11 Temmuz 2010 Pazar 17:16:04
Güncelleme :11 Temmuz 2010 Pazar 18:25:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?