2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Bakan Demir Samsun'da

BAKAN DEMİR SAMSUN'DA

Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, "2023 yılında Türkiye dünyanın ilk 10 büyük ekonomisi ve dünyada sözü geçen bir, iki, üç ülkeden biri olacak, hedefimiz bu" dedi.

Bakan Mustafa Demir, AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni ve AK Parti Samsun İl Yönetim Kurulu üyeleri Vezirköprü'de partililerle bayramlaştı. Atatürk İş Merkezi Toplantı Salonu'nda yapılan bayramlaşmada Belediye Başkanı İ. Sadık Edis, AK Parti İlçe Başkanı Kemal Yaman ve partililer hazır bulundu.

Milletvekili Ahmet Yeni yaptığı konuşmada, 2 günde 81 vilayeti dolaşarak kardeşlik projelerini 72 milyona anlatacaklarını söyledi. Yeni, "Bu barış projesini omuzladık ve sonuna kadar da takip edeceğiz ve bunu da başaracağız. Muhalefet ne derse desin, hangi tür yalanları söylerse söylesin, 72 milyon Türk evladının kardeşliğinin önüne kimse geçemeyecek. Analarımızın gözyaşı akmayacak, babalarımızın ciğeri kavrulmayacak, Samsun'a, Vezirköprü'ye, Türkiye'ye şehit gelmeyecek" diye konuştu.

Bakan Demir de yaptığı konuşmada, genç Türkiye Cumhuriyeti'ne 2001 yılına kadar iyi hizmet edenlerin olduğunu, iyi hizmet etmeyenlerin de olduğunu ve çok mücadele edip canlarını verenlerin bulunduğunu vurguladı. Demir, "Onların hepsine Allah rahmet eylesin. Bu memleket buralardan geldi. 'Demokrasi şehidi' diye ifade edilen Menderes'i bu ülke idam etmişti. Şimdi kara günleri bitirdik, 'AK günler' geldi. Dünyada en güvenilir ülke konumuna geldik. Verdiği sözü yerine getiren, mazlumun yanında, zalimin

karşısında olan bir ülke olduk. İşte 2001 yılında yürüyüşümüz bizi buraya getirdi. 2023 yılında Türkiye dünyanın ilk 10 büyük ekonomisi ve dünyada sözü geçen bir, iki, üç ülkeden biri olacak. Hedefimiz bu" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Bakan Demir, AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni ve AK Parti Samsun İl Yönetim Kurulu üyeleri partililerle bayramlaştı.

BAKAN DEMİR SAMSUN'DA
BAKAN DEMİR SAMSUN'DA
BAKAN DEMİR SAMSUN'DA
İHA
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2009 Cumartesi 18:29:01
Güncelleme :28 Kasım 2009 Cumartesi 20:54:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?