2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Bakan Demir'in Samsun ziyareti

Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, Samsun'da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

İlk şehir ziyaretini seçim bölgesi Samsun'a yapan Bakan Demir, Havza ilçesinin ardından Kavak ilçesine geçerek Kaymakamlık, Belediye ve AK Parti İlçe Baykanlığı'nı ziyaret etti. Daha sonra Samsun Valiliği'ne gelen Bakan Demir, valilik önünde resmi törenle karşılandı. Valilik makamına geçen Demir, Vali Hasan Basri Güzeloğlu ile görüştü. Vali Ğüzeloğlu, Samsunlu bir bakanı ağırlamaktan onur duyduğunu söyledi.

Bakan Mustafa Demir ise Samsun'a Bakan olarak gelmekten onur ve mutluluk duyduğunu vurgulayarak, "Bunun ağır sorumluluğunu taşıyorum. Bu sorumluluk karşısında inşallah mahcup olmayız. Samsun, Karadeniz'in en büyük kenti. Son yıllarda büyük gelişim gösterdi. Bu gelişim devam edecek. Her alanda gelişmeler yaşanıyor. Samsun bir marka hüvviyetine sahiptir. Sanayisinden yerel yönetimine, ticaretinden sanatına, kültürüne kadar güzel çalışmalar yapılıyor ve gelişmeler yaşanıyor. Bu zamana kadar Ankara'dan isteyip de alamadığımız bir şey yok. Artık işimiz Tüm Türkiye'ye hizmet etmek" dedi.

Konuşmaların ardından Vali Güzeloğlu, Bakan Demir'e üzerinde Atatürk işlemeli vazo hediye etti. Demir de çıkışta valilik defterini imzaladı. Daha sonra Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret eden Bakan Mustafa Demir, burada Başkan Vekili Turan Çakır tarafından karşılandı. Çakır, Bakan Demir'e çeşitli hediyeler takdim etti.
Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir'in ziyaretlerine AK Parti Samsun Milletvekili Fatih Öztürk, kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 9 Mayıs 2009 Cumartesi 18:22:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mkc IP: 88.229.248.xxx Tarih : 9.05.2009 23:34:28

Evet gercekten çok güzel projelere imza atmak istiyorsunuz.fakat Altınkum da Samsunun bir bölgesi..buralara daha 1 çivi çakıpta çeketinizi asabilmeniz mümkün degil şu zaman kadar..bütün hizmetlerinizi Kurupelit sınırlarında sonlandırıyorsunuz..nedenini siz biliyorsunuz!söyleyinde bizler Altınkumlular olarak bizlerde ögrenmiş olalım..TEMEL hizmet olarak ne altyapı nede üstyapı var buralarda...kışın çammur deryası yaz aylarında toz bulutlarının arasında kaldık yollarımızın bakımsızlığından..bahcelerimizdeki b?k çukurlarını kullanıyoruz halen...dogalgaz hizmeti nedir bilen yok buralarda..dahan dogru dürüst otobüs beklemek icin duraklarımız bile yoktur..1 direk ve ona baglı 1 tabela..çok ayıp olmuyormu sayın başkan ve danışman arkadaşlar..saygılar sunuyorum ben yinede..