2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Balık tutmayı öğreteceğiz

MHP İlkadım İlçe Belediye Başkan Adayı Necattin Demirtaş, Samsun'da yapılan belediyeciliğin dışında halka hizmet eden bir yapı içinde olacaklarını söyledi.


Samsun'da belediyeciliğin sadece yol, kaldırım yapmaktan ibaret olmadığını göstereceklerini belirten Demirtaş, yapacakları projelerle bugüne kadar Samsun'da yapılan belediyecilik anlayışını yıkacaklarına dikkat çekti. Şu anda yapılan kentsel dönüşüm projeleriyle vatandaşlarının mağdur durumda bırakıldığını dile getiren MHP İlkadım İlçe Belediye Başkan Adayı Necattin Demirtaş, "Bizim yapacağımız projelerle vatandaşlarımızın hem kaçak yapı yapmalarını hem de mağdur kalmamaları için uğraş vereceğiz. Ayrıca, yapacağımız projelerle istihdam oluşturarak işsiz gençlerimize iş alanları açacağız" dedi.
Teşvik kapsamındaki iller arasına Samsun'un alınmaması nedeniyle yatırımcıların diğer illere yöneldiğini kaydeden Necattin Demirtaş, belediyecilik projeleri arasında yatırımcıyı ilçelerine çekmek olduğunun da altını çizdi. Bu kapsamda işletmenin kurulacağı arazi temininin ve alt yapısını kendilerince yapılacağını ifade eden Demirtaş, şunları söyledi: "Yatırımcı şirkete bu yerleri göstererek ilçemize ve Samsunumuza yatırım yapmalarını sağlayacağız. Böylelikle işsizlik oranında büyük oranda düşüş sağlanacaktır. Hep birlikte Samsun'un tarihini yazacağız. İşsiz bırakılan aşsız bırakılan binlerce Samsunluya bizim yönetimimizde iş ve aş kazandıracağız. Prensibimiz herkese balık vermek değil, balık tutmayı öğretmek olacaktır. Onurlu yaşamak herkesin hakkıdır. Kimsenin başını öne eğmeyeceğiz. Şehrimiz her yönden avantajlarla doludur. Yapacağımız tek şey bu şehrin önünü açmaktır. Önündeki engelleri kaldırınca gerisi gelir. Büyük yatırımcıya kapılarımızı açacağız. Elimizdeki yatırımcıların, sanayici ve iş adamlarının da kıymetini bileceğiz. Bu anlamda atılım İlkadım'dan başlayacak. Siz oylarınızla bu gerçeklere ilk adımınızı atın. İlkadım'ı halka birlikte istişare yaparak yöneteceğiz. Kentsel dönüşüm kaçınılmazdır. Ancak bunu yaparken vatandaşımızı mağdur ederek evsiz barksız bırakarak yapmayacağız. Holdinglere değil vatandaşımızın cebine girene bakacağız."

iha
Yayın Tarihi : 4 Mart 2009 Çarşamba 11:57:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?