6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Balkan Türkleri'nin başkanı değişmedi

Balkan Türkleri Kültür Haberleşme ve Dayanışma Derneği Bafra Şube Başkanı Memduh Aksu, olağan kongrede yeniden başkan seçildi.

Dernek binasında gerçekleştirilen ‘3.Olağan Kongre’de divan başkanlığını yapan Balkan Türkleri Federasyonu Genel Başkan Vekili İzzet Altuntaş, mübadillerin Türkiye'nin her tarafında yaygın olduğunu ve seçkin ve övülen insan konumunda vatanına, milletine, dinine, ecdadına en güzel şekilde hizmet verdiğini söyledi.

Samsun Balkan Türkleri Derneği Başkanı Sezai Onaran’ın da hazır bulunduğu kongrede seçime tek listeyle giren başkan Memduh Aksu, kongreye katılan 166 üyenin tamamının oyunu alarak tekrar başkan oldu. Başkan Memduh Aksu ise yaptığı konuşmada yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Aksu, "Yaptığımız faaliyetlerle derneğimizin ismini sadece Bafra'da değil, Samsun'da, İstanbul'da, Edirne'de, İzmir'de, Bursa'da, Manisa'da, Balıkesir'de ve dahası Türkiye’ye duyurduk" dedi.

Memduh Aksu başkanlığındaki Balkan Türkleri Kültür Haberleşme ve Dayanışma Derneği Bafra Şubesi yönetiminde şu isimler bulunuyor: Kemal Bandır, Tayfun Erduran, Yücel Pekiyi, Ahmet Tokgöz, Recep Şener, Kamil Pala, Kadir Alver, Hüseyin Macit.

iha
Yayın Tarihi : 4 Mart 2008 Salı 15:39:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?