2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Bankada dolandırıldılar

Samsun il merkezi ile Bafra ilçesinde meydana gelen 2 ayrı olayda, bankaya para yatırmaya giden 2 kişi, dolandırıcıların hedefi oldu.


Edinilen bilgiye göre, Kale Mahallesi'nde Garanti Bankası'nda meydana gelen olayda, Samet A.(19), patronunun hesabına yatırması için verdiği 2 bin TL parayı kendisini banka görevlisi olarak tanıtan dolandırıcıya verdi. parayı alan dolandırıcı kayıplara karışırken, dolandırıldığını anlayan Samet A., durumu patronuna bildirerek şikayetçi oldular.

Bafra ilçesinin Hacınabi Mahallesi'nde bulunan Vakıfbank'a ait bankada da meydana gelen bir başka dolandırıcılık olayında, Selim K.(23), Şükrü S.'nin kredi kartı hesabına 2 bin 500 TL parayı yatırmak için bankada sıra beklediği bir sırada yanına gelen kimliği belirsiz bir kişi, Selim K.'yi bankanın dışına çağırdı. "Ben Şükrü S.'yi iyi tanırım. Onun bir bayanda alacağı var" diye gencin elindeki parayı alıp hesap numarasını ad alarak dolandırıp kaçtı. Selim K., polise şikayette bulundu. Meydana gelen 2 ayrı olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

İha
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2009 Salı 14:27:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?