6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Barış Manço anıldı

Merhum sanatçı Barış Manço, ölümünün 10. yılında Samsun'un Bafra ilçesinde "Adam Olacak Çocuklar" adlı programla anıldı. 

Bafra 30 Ağustos İlköğretim Okulu tarafından Belediye Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen "Adam Olacak Çocuklar" adlı programa Bafra Belediye Başkan Yardımcısı Fikri Düşünsel, İlçe Emniyet Müdürü Kadri Özkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Yayla, Bafra 75. Yıl Huzurevi Müdürü Muzaffer Şahin ve çok sayıda davetliyle öğrenciler katıldı. 30 Ağustos İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa Kurt, "Türk televizyonculuğunda ulaşılması zor alan bir rekora, Barış Manço dünyayı gezerek imza atmıştır. Barış Manço, 7'den 77'ye kültür ve eğlence programları ile herkesle sevgi bağı kurmuştur. Barış Manço'nun isteği ise bütün gönüllerde yaşamaktır. Barış Manço'nun bu istediği yeri gönüllerde aldı" dedi. 

Merhum sanatçı Barış Manço'ya benzerliği ile tanınan sanatçı Hüseyin Çezairli'nin sunduğu "Adam Olacak Çocuk" programına katılan öğrenciler ile velileri eğlenceli dakikalar yaşadı. Bafra 30 Ağustos İlköğretim Okulu'nun 51 öğrencisinden oluşan öğrenci korosu, Barış Manço'nun eserlerini seslendirdi.

.
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2008 Çarşamba 14:08:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?