6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Başarılarını başkanla paylaştılar

Cumhuriyet Lisesi Erkek Voleybol Takımı, Kastamonu'da elde ettikleri birinciliği Atakum Belediye Başkanı Adem Bektaş ile paylaştı.

Cumhuriyet Lisesi Müdürü Mehmet Akgül, Erkek Voleybol Takım Antranörü Uğur Öztürk, Öğretmen İlyas Sağıroğlu ve voleybolcular, Atakum Belediye Başkanı Adem Bektaş'ı makamında ziyaret etti.

Atakum Belediyesi'nin katkılarıyla Kastamonu'da yapılan Voleybol Grup Birinciliği'ne katılan ve katkılarında dolayı Başkan Bektaş'a plaket takdim eden voleybolcular, "Bu başarımızda sizin katkınız büyük. Bizde bu nedenle bu sevincimizi sizinle paylaşmak istedik. Bugüne kadar bize gösterdiğiniz katkılardan dolayı size teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

Spora ve sporcuya her fırsatta destek olduklarını belirten Başkan Adem Bektaş, "Elde ettiğiniz başarı beni son derece mutlu etti. Eğer başarınızda birazcık da olsun katkımız var ise ne mutlu bizlere" diye konuştu. Başkan Adem Bektaş, Konya'da yapılacak olan yarı finalde Cumhuriyet Lisesi Erkek Voleybol Takımı'na başarılar diledi ve birincilik elde ederek dönmelerini istedi.

iha
Yayın Tarihi : 4 Mart 2008 Salı 16:32:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?