2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Başarılı komisere pasif görev

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu Amirliği görevini başarılı bir şekilde sürdüren ve 2007 yılında 2, 2008 yılında da 3 kez 'ayın polisi' seçilen Komiser Ali Osman Akbulut, görevinden alınarak pasif göreve getirildi.


İstanbul başta olmak üzere Türkiye'nin dört bir yanından çaldıkları araçları motor ve şase numaralarını değiştirerek satan şebekeyi çökertip bir yıl içinde 150'yi aşkın çalıntı araçları ele geçirerek sahiplerine teslim eden ve gece-gündüz ekibinin başında olaylara bizzat müdahale edip Samsun'da hırsızlara büyük darbe vuran Komiser Ali Osman Akbulut'un görev yeri değiştirildi.

Samsun'da "Elpantos" başta olmak üzere bir çok hırssızlık çetesini çökertip, hırsızların adeta korkulu rüyası haline gelen Ali Osman Akbulut, yine Asayiş Şube Müdürlüğü bünyesinde bulunan Aranan Şahıslar Büro Amirliği görevine getirildi. Ali Osman Akbulut'un yerine Ahlak Büro Amiri Komiser Selim Çakı, Selim Çakı'nın yerine ise Aranan Şahıslar Büro Amiri Komiser Saadettin Yıldız getirildi.
 

İha
Yayın Tarihi : 18 Mart 2009 Çarşamba 21:12:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
idealist.55 IP: 94.120.170.xxx Tarih : 19.03.2009 07:59:57

Ali Osman KOmserim yine görevini en iyi şekilde yapacaktır muhakkak ama neden acaba böylesine başarılı olan bir memur azledilircesine pasif bir göreve getirilir,yaptığı hizmetler ortadayken anlaşılmaz bir karar bu ama unutmayalım bursaı türkiye:( Başarılar Ali Osman Komiserim.