2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Başarılı kursiyerlere sertifika

LADİK'TE OKUMA-YAZMA BAYRAMI

Samsun'un Ladik ilçesinde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nce Doğankaş köyünde yetişkinler için açılan okuma-yazma kursu tamamlandı. Kurs sonunda başarılı olan vatandaşlardan 7 bayan ile 4 erkek için tören düzenlendi.

Doğankaş köyünde yapılan törene İlçe Kaymakamı Kadir Perçi, Halk Eğitimi Merkez Müdürü Hadi Ergül ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Natır katıldı. Törende katılımcılara okuma-yazma belgesi ile İlçe Kaymakamı tarafından çeşitli hediyeler verildi. Kursiyerlere yönelik bir konuşma yapan Kaymakam Perçi, "Eğitim ve öğretimin yaşı olmadığını burada bir kez daha görmüş olduk. Bunca yaşınıza rağmen geldiniz burada azimle çalışarak kurslara katıldınız. Bu belgeyi alarak okuma-yazma becerisini kazandınız, hepinizi tebrik ediyorum" dedi.

Kursa katılan köylü vatandaşlar ise, "Artık çocuklarımızdan gelen mektupları ve gazeteleri okuyabiliyoruz. Kaymakamımıza ve kursu açan Halk Eğitim Müdürümüze teşekkür ediyoruz. Gerçekten okumanın yaşı yokmuş" dediler.

74 yaşında kursa katılarak belge alan Arif Soylu ile özel olarak ilgilenen Kaymakam Perçi, "Gençlerimiz senden örnek almalı" diyerek takdirlerini belirtti.

LADİK'TE OKUMA-YAZMA BAYRAMI
İHA
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2009 Çarşamba 11:49:22
Güncelleme :2 Aralık 2009 Çarşamba 11:51:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?