4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Başarılı polislere takdir belgesi

BAŞARILI POLİSLERE TAKDİR BELGESİ

Samsun Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, başarılı çalışmaları ve katıldıkları operasyonlarla Samsun'un güvenlik ve asayişine katkıları olan Samsun Emniyet Müdürlüğü personeline takdir belgesi verdi.

Samsun Polisevi'nde düzenlenen törene Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan, emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri ve memurlar katıldı. Samsun'un huzurlu ve güvenli bir şehir olduğunu söyleyen Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan, "Bu güven ve huzur ortamı jandarmayla, polisin uyumlu çalışmalarıyla ortaya çıkmıştır" dedi.

Jandarma ve emniyetin başarılı çalışmalar yürüttüğünü ifade eden Vali Hasan Basri Güzeloğlu, "Samsun Emniyet Teşkilatı'nda geride bıraktığımız yıl içerisinde vatandaşlarımızın başta can güvenliği olmak üzere mal emniyetini tesis etmek, huzur ve güvenini korumak, yasalarla polisimize verilen görevlerin ifasında üstün bir görev ve sorumluluk anlayışıyla görev ifa etmek, hem bizlerin hem de kamuoyunun takdirini kazanan ve ortaya konulan çaba ve çalışmalarla 2009 öne çıkan bir yıl olmuştur. Bir Büyükşehir olan Samsun'da sorumluluk bölgesinde emniyet ve asayişin sağlanması yanında özellikle organize suç örgütleri ile mücadelede, hukuk dışı organizasyonları yok etmede, bunların üzerine kararlılıkla gitmede çok başarılı bir yıl olmuştur. Yasaların yetki ve sınırları içinde genel kolluk olarak emniyet teşkilatımız Samsun'da İl Jandarma Komutanlığı'nın istihbarat örgütleri ile çok yakın ve başarılı çalışmaları içerisinde gerçekten örnek çalışmalara imza atmışlardır. Bu çalışmalar vatandaşlarımızın özlediği ve hak ettiği bir güvenli şehir oluşturmaya yöneliktir" diye konuştu.

Samsun polisinin çabasının Türkiye ölçeğinde takdirle ve başarıyla anılan bir çalışma olduğunu belirten Vali Güzeloğlu, "Bu başarıdan dolayı buradan hepinize teşekkür ediyor ve kutluyorum. 2010 yılı içerisinde araç desteği dahil temel alanlarda ve teknolojik konularda bir iyileştirmeyi kesin olarak hedefliyoruz. Ekiplerimizin mobil olarak hareket kabiliyetlerini yükseltmek, olaylara çok kısa süre içerisinde müdahale edilmesini sağlamak ve çözüme bu anlamda çok çabuk ulaşmak Samsun Emniyeti'nin temel hedefidir. Vatandaşlarımızın başvurduğu polis merkezlerinde yapısal iyileştirme, personelin eğitilmesi, ilk başvurudan itibaren titizlikle bir ilginin sergilenmesi 2010 yılı içinde temel hedeflerimiz arasındadır. Uluslararası suça dönük mücadelede bir büyükşehir olan Samsun ölçeğinde titiz ve sorumlu bir anlayışla, her düzeyde yasaların verdiği yetki ve sınır içerisinde suç ve suçlularla kesin bir mücadeleyi amaçlıyoruz. 2009 yılı değerlendirmesinde Türkiye ölçeğinde hareketli nüfusuyla 2008 yılı karşılaştırıldığında temel suç göstergelerinde başarılı bir yıl geçmiştir. Bütün bu çabaların karşılığında başta İl Emniyet Müdürü olmak üzere yardımcıları, ilçe emniyet müdürleri, görevli tüm rütbeli ve her düzeydeki personelimize teşekkür ediyor, başarıların devamını diliyorum" şeklinde konuştu.

Güzeloğlu, görevlerinde başarı gösteren 45 polise takdir belgelerini verdi.

BAŞARILI POLİSLERE TAKDİR BELGESİ
BAŞARILI POLİSLERE TAKDİR BELGESİ
BAŞARILI POLİSLERE TAKDİR BELGESİ
BAŞARILI POLİSLERE TAKDİR BELGESİ
İHA
Yayın Tarihi : 2 Şubat 2010 Salı 15:40:05
Güncelleme :2 Şubat 2010 Salı 15:52:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?