2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Başarılı sporculara altın

Konya'daki şampiyonadan Türkiye derecesi elde ederek dönen Canik Belediyesporlu sporcular, Belediye Başkanı Osman Genç tarafından altında ödüllendirildi.


Canik Belediyesi Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi'nde çalışmalarını sürdüren Canik Belediyesporlu sporcular, Türkiye çapında dereceler elde etti. Konya'da 30 Haziran-5 Temmuz tarihleri arasında yapılan Türkiye Kick Boks Şampiyonası Semi Contac branşına Canik Belediyesporlu sporcular damgalarını vurdu. Semi Contac branşında 37 kilogramda Ali Yavuz Türkiye 2.'si, 32 kilogramda Cihan Yurt ise Türkiye 3.'sü oldu.
Samsun'un ve Canik ilçesinin adını tüm Türkiye'ye duyurarak büyük bir başarıya imza atan iki sporcu, mutluluklarını Canik Belediye Başkanı Osman Genç ile paylaştı. Başarılı kick boksculara ziyaretleri sırasında Canik Belediyesi Spor Müdürü Üzeyir Kodan, Spor Kompleksi Tesis Amiri Alper Özgök ve Branş Hocası Mustafa Şencan da eşlik etti. Başkan Osman Genç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Öncelikle 2 genç kardeşimi tebrik ediyorum. Yavrularımızın başarısı şüphesiz çok büyük, ama unutmamamız gereken bir şey var; sporcularımız kazanmış oldukları başarı ile Canik Belediyesi Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi'nde yetişip Türkiye Şampiyonası'nda dereceye giren ilk sporcu unvanını ellerine almış bulunmaktadırlar. Başarılarından dolayı oldukça gurur duydum" dedi.
Başkan Genç, Türkiye Kickboks Şampiyonası'nda dereceye girerek gümüş ve bronz madalya kazanan Canik Belediyesi sporcularını altın lira ile ödüllendirerek bundan sonraki spor kariyerlerinde başarılar diledi.

iha
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2009 Çarşamba 20:03:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?