2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Başarımızı hazmedemiyorlar!

Samsun Basketbol Kulübü Basın Sözcüsü Murat Özdemir, geçen hafta oynadıkları Galatasaray maçında yönetim, oyuncu ve taraftar olarak kötü muamele gördüklerini, bunun da sebebinin ligin ilk yarısını 2. bitirmelerini İstanbul takımlarının hazmedememesi olduğunu söyledi.


Geçen hafta Galatasaray deplasmanında oynadıkları müsabakayı 3 sayı farkla kaybettiklerini belirten Samsun Basketbol Kulübü Basın Sözcüsü Özdemir, maç esnasında yönetim, oyuncu ve taraftarlarına gösterilen ilginin yetersiz olduğunu dile getirdi. Galatasaray yönetiminin ise kendilerine son derece kötü bir davranış örneği gösterdiğinin altını çizen Özdemir, "Özellikle Samsun Basketbol Kulübü'nün her deplasmana gittiği maçlarda bizlere değişik ve hoş olmayan davranışlar sergileniyor.

Kendi sahamızda yaptığımız maçlarımızda ise saha içine bile hakim olamıyoruz. Federasyon yetkileri ve emniyet güçlerinin devamlı bizlere müdahalesi olmaktadır. Fakat deplasmanda ki maçlarda tam tersi yaşanıyor. Örneğin Galatasaray maçında şeref tribününde yöneticilere sadece 5 kişilik yer tahsis edildi. 'Yönetim kurulu olarak 20 kişiyiz' dedik. 'Aranızdan 5 kişi seçin' muamelesi gördük. Bunun yanı sıra antrenman saatini çok ters bir zamanda verdiler. Bunun gibi birçok sıkıntılar çekiyoruz" dedi.


Samsun Basketbol Kulübü'nün önemli bir başarısının olduğunu, bunun da herkes tarafından görüldüğünün altını çizen Özdemir, bu başarılarını İstanbul takımlarının beklemediğini ve ilk yarıyı 2. sırada bitirmelerinin hazmedilemediğini ileri sürdü. Samsun Basketbol Kulübü olarak iyi yolda olduklarını ve aynı istikrarla devam edeceklerini açıklayan Murat Özdemir, "Samsun halkından ve kamuoyundan takımıza sahip çıkıp, maçlara gelmelerini ve desteklemelerini istiyoruz. Beşiktaş maçını da kazanacağımız inancındayım. Beşiktaş maçı ligdeki sıralamamız ve hedeflerimiz açısından önemli bir maçtır" şeklinde konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2009 Çarşamba 15:15:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?