4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Başarıya altın ödül

BAŞARIYA ALTIN ÖDÜL

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, uluslararası proje yarışmalarında dereceye giren öğrencileri altın ile ödüllendirdi.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın uluslararası yarışmalarda dereceye giren ekip ve öğrencilerin ödüllendirilmesi konusundaki yönergesi doğrultusunda bireysel ve ekip yarışmalarında dereceye giren Samsunlu öğrencilere ödülleri Vali Hüseyin Aksoy tarafından verildi.

Vali Hüseyin Aksoy, Milli Eğitim Müdürü Hülya Ertürk Koç'un katıldığı ödül törenine öğrenci velileri de katıldı. Programda IYIPO Mucitler Proje Olimpiyatları'nda dünya birincisi olan Aybike Meral ve Elif Şevval Sarı, İnfo Matrix 2010 Proje Yarışması'nda dünya ikincisi olan Büşra Bekdemir ve Burcu Batur, 5. E-BİKO Uluslararası Bilişim Olimpiyatları'nda dünya ikincisi olan Zeynep Celile Elmacı Edanur Tekcan, İnfo Matrix 2010 Proje Yarışması'nda dünya üçüncüsü olan Kevser Betül Doğan, Esma Cinokur ve Düş Çizgisi Endüstriyel Tasarım Olimpiyatları'nda dünya ikincisi olan Mehmet Buğra İnan'a takdir belgelerini ve altınlarını Vali Hüseyin Aksoy verdi.

Öğrencileri tebrik eden Vali Hüseyin Aksoy, "Eğitimdeki başarıyı uluslararası alanda farklı noktalara taşıyan öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Onları yetiştiren öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Bu konuda en önemli unsurlardan birisi de ailelerdir. Onlara çocuklara olan ilgisi ve duyarlılığı da bu başarının yakalanmasında oldukça önemlidir. Ailelerine de çok teşekkür ediyorum. Öğrenci, öğretmen ve veli işbirliğinin önemli yansımalarının ortaya çıkardığı başarılı bir sonuç" diye konuştu.

BAŞARIYA ALTIN ÖDÜL
BAŞARIYA ALTIN ÖDÜL
İHA
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2010 Salı 13:11:05
Güncelleme :7 Aralık 2010 Salı 13:17:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?