2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Başbakan örnek oldu

AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Suat Kılıç, Başbakan Recep Tayyip Erdoğa'nın Davos'ta Filistin konusu görüşülürken ortaya koyduğu tepkiyle ilgili olarak, "Tarihte ilk defa bir Türkiye Başbakanı restini çekti" dedi.


Milletvekili Suat Kılıç, Bafra Öğretmenevi'nde 29 Mart yerel seçimleri öncesi İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi aday adaylarıyla buluştu. Etkinlikte Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Davos'taki tepkisine değinen Suat Kılıç, "Davos'u izleyen herkes uykusuz kaldı. Televizyonları başında ve Davos'ta bulunan herkes yeni bir Türkiye'nin varlığına ve büyük bir liderin yaptıklarına şahit oldu" yorumunu yaptı.
"Tabii ki bu olaya hangi Başbakan olsa tepkisiz kalmayacaktı" diyen Kılıç, "Ama tepki vermek kameralardan üzgünlüğünü dile getirmekle, yapılanları kınıyorum demekle yapılmıyor. Davos'ta gördük. Tarihte ilk defa bir Türkiye Başbakanı restini çekti. Bir Başbakan bu kadar güçlü, dik, kudretli durabiliyorsa bu Türk halkının kuvvetini arkasına aldığı içindir. Bizim amacımız bu gücü daha da kuvvetlendirmektir. Bu nedenle bizler Başbakanımızın arkasında durmadan çalışan neferler olacağız" diye konuştu.


Yerel seçimler hakkında görüşlerini açıklayan AK Parti Samsun Milletvekili Kılıç, yapılan tüm kamuoyu araştırmalarına göre, AK Parti olarak önde olduklarını ama aylar öncesinden çalışmaya başladıklarına dikkat çekti. 29 Mart seçimlerinin diğer seçimlerden farklı olacağını belirten Kılıç, amacın sadece belediyeleri kazanmak ve buraya belediye başkan adayı olan kişileri belediye başkanı yapmak olmadığına dikkat çekti.


Aday adayı toplantısında AK Parti Samsun Milletvekilleri Ahmet Yeni, Fatih Öztürk, Cemal Yılmaz Demir, AK Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz ve AK Parti Bafra Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin de hazır bulundu.

iha
Yayın Tarihi : 31 Ocak 2009 Cumartesi 13:05:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?