2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Başbakan Samsunlular'la buluşuyor

AK Parti Genel Merkez Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Suat Kılıç, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul'daki Samsunlular'la bir araya geleceğini duyurdu.
"Başbakanımız, 25

Nisan'da Feshane'de İstanbul'daki Samsunlular'la buluşacak" diyen Kılıç hedeflerini de ortaya koydu: "Diğer hemşehri grupları gibi Samsunlular da İstanbul'da nüfus olarak var olan ağırlığımıza paralel bir güce kavuşacak, Samsun lobisi İstanbul'da işbaşı yapacak."
AK Parti Genel Merkez Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Suat Kılıç'ın konuya ilişkin açıklaması şöyle: "24, 25, 26 Nisan tarihlerinde İstanbul'daki Samsunlular SADEF'in öncülüğünde İstanbul Feshane'de bir araya gelecek. Milletvekili olduğumuzdan bu yana İstanbul'daki Samsunluların birlik ve beraberlik içinde hareket ederek Samsun'un gücünü ortaya koymaya yönelik kapsamlı çalışmalar yapmasını sağlamaya çalışıyoruz. Bu çalışmalarda Samsun Dernekleri Federasyonu SADEF ile birlikte
hareket ediyoruz. Nisan ayının 24, 25 ve 26. günlerinde de yine geleneksel buluşmamızı gerçekleştireceğiz. Ancak bu seneki buluşmamız çok daha coşkulu bir birlikteliğe sahne olacak. Feshane Kültür Merkazi'nde 25 Nisan akşamı binlerce Samsunlunun buluşmasına AK Parti Genel Başkanı ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan da katılacak. İstanbul'daki Samsunlular Başbakanıyla İstanbul'da buluşacak. İstanbul'da ilk kez gerçekleşecek bu büyük buluşma ile Samsunluların İstanbul'daki varlığı 'Samsun Lobisi'
oluşumuna doğru yol alacak, temennimiz budur."
 

iha
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2009 Perşembe 12:14:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
MKC IP: 88.254.184.xxx Tarih : 16.04.2009 22:44:52

degerli okur arkadaşlar..sayın vekil neden Samsunda samsunlularla buluşturmuyor sayın başbakanı?bence..tepkiden  cekiniyor zannedersem..suat vekil dediğim dedik öttürdüğüm düdük diyordu başka gazete demeclerinde. .samsundan 5 te 5 diye yırtınıyordu..kiminle 5 te 5 alacagınada kendileri karar vermişlerdi..!!fakat secmen onların oyunlarını bozdu ve 5 te 5 vermedi..şimdik sayın başbakanın gönlünü alabilmek için çeşitli şekiller yapmak istiyorlar vekiller..yemezleeer sandıkta sizleri sayın başbakan bile kurtaramıyacak inşaallah..yok öyle yan gelip yatarak bizler samsunun vekilleriyiz demek..ya samsun için çalışacaksın veya çalıştıgın yerden secileceksin secerlerse eger...saygılar okur arkadaşlara..