6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Başkan, Atakent Toplu konutlarında

Atakent Toplu Konutları sakinleriyle bir araya gelen Atakum Belediye Başkanı Adem Bektaş, "Vatandaşlarımızın öncelikleri bizim önceliklerimizdir" dedi. 

Başbakanlık İdaresi Anakent Toplu Konutları sakinleriyle kahvaltı yapan Başkan Bektaş, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Mahalle sakinleriyle sohbet eden Bektaş, belediye olarak hiçbir ayrım gözetmeksizin tüm Atakum halkına hizmet etmek için var güçleriyle çalıştıklarını söyledi. 

Atakum'da asfalt, temizlik, park ve bahçeler gibi gündelik hizmetlerin yanı sıra, uzun vadede fayda sağlayacak önemli projelere de imza atıldığını, bu projelerin özellikle çocuklara, gençlere, kadınlara, kısacası toplumun her kesimine yönelik projeler olduğunu belirtti. “Atakum Belediyesi olarak vatandaşlarımızın mutluluğu için çalışıyoruz” diyen Adem Bektaş, “Hizmetlerimizi sunarken vatandaşlarımızın taleplerini mutlaka dikkate alıyoruz. Mahallelerimizi de zaten bu amaçla ziyaret ediyoruz. Vatandaşlarımızın öncelikleri bizim önceliklerimizdir” şeklinde konuştu. 

Yapılan hizmetlerden memnun olduklarını dile getiren mahalle sakinleri, Atakent Toplu Konutları sakinleri olarak mahallelerinde çevre düzenlemesi ve bayanlar için bir yer talebinde bulundu.

.
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2008 Pazartesi 10:44:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?