3
Mayıs
2024
Cuma
SAMSUN

Başkan acı haberle sarsıldı

ACI HABERİ MECLİS TOPLANTISINDA ALDI

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, yengesinin vefat ettiği haberini meclis toplantısında aldı.

İlkadım Belediye Meclisi 2011 yılının ilk meclis toplantısını yaptı. İlkadım Belediyesi Gazi hizmet binasında yapılan meclis toplantısında toplam 7 madde görüşüldü.

Başkan Necattin Demirtaş, yeni yılın sağlık, mutluluk ve huzur, getirmesi temennisiyle, meclis gündemini toplantıya açtı. Açılış konuşmasının ardından gelen acı haberle yengesi ve aynı zamanda İlkadım Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Fikret Bilge'nin annesi Hüsniye Bilge'nin vefat haberini alan Başkan Necattin Demirtaş, toplantıyı yarıda bıraktı. Gelen acı haberle toplantıyı terk eden Demirtaş'ın yerine Meclis Başkanlığını Muammer Esen sürdürdü.

Muammer Esen'in başkanlığını yaptığı toplantıda belediyenin gelir ve giderleri ile bunlara ilişkin hesap kayıt ve işlemlerinin denetimi için gizli yapılan oyla denetim komisyonu üyeleri belirlendi. Gizli oy şeklinde yapılan seçimde denetim komisyonu üyeliğine, Mustafa Umar 30 (MHP), Sait Kaya 27 (MHP), Ahmet Pala 32 (AK Parti), Yücel Kudu 32(AK Parti), Şule Köktener (CHP) ise 31 oy ile seçildi.

ACI HABERİ MECLİS TOPLANTISINDA ALDI
ACI HABERİ MECLİS TOPLANTISINDA ALDI
İHA
Yayın Tarihi : 3 Ocak 2011 Pazartesi 18:17:01
Güncelleme :3 Ocak 2011 Pazartesi 19:03:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?