2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Başkan adayına coşkulu karşılama

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Yusuf Ziya Yılmaz, seçim gezileri kapsamında konuk olduğu Devgeriş köyünde coşkuyla karşılandı.


Devgeriş köyünde coşkulu kalabalığa seslenen Samsun Büyükşehir Belediye Baskanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan Bey'in de dediği gibi, bizim başka siyasi organizasyonlara kıyasla bir başka özelliğimiz var. Biz insanların efendisi olmak için değil, hizmetçisi olmak için siyaset yapıyoruz” dedi.


“Bir ülkenin insanına hizmet eden, o ülkenin efendisidir, ben aslında sizlere hizmet etmeyi bir şeref, bir onur gibi görüyorum” diyen Yılmaz, "112 orman köyünden bir tanesi de Devgeriş. Bu köyler mahalle olmadıkları, orman köyü statüsünde oldukları için maalesef yeterince hizmet alamamışlardır. Belki orman köyü olmanın bazı avantajlarını kullandılar ama hizmette orman köyü olduğu için yer yer köy hizmetlerinin hizmetlerinden de yararlanamadılar. Ama biz sizlere hizmet getirmeye karar verdik. İlk iş olarak da Orman köyü statüsünde bulunan 112 köye su ve diğer kanalizasyon hizmetlerini getireceğiz” şeklinde konuştu. Yılmaz, getirecekleri su ve kanalizasyon hizmetlerini de 1.5 yıl içerisinde tamamlayacaklarını sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Şubat 2009 Çarşamba 16:45:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?