6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Başkan Bektaş hizmetlerini anlattı

AK Parti İl Kadın Kolları tarafından düzenlenen toplantıda 4.5 yıl içinde yaptıkları çalışmaları anlatan Atakum Belediye Başkanı Adem Bektaş, herkesin bulunduğu yeri hak etmesi gerektiğini söyledi.


Atakum Belediye Başkanı Adem Bektaş, AK Parti İl Kadın Kolları tarafından düzenlenen toplantıda 4,5 yıl içinde yaptıkları çalışmaları anlattı. İl binasında düzenlenen toplantıda Atakum'daki değişimden bahseden Başkan Adem Bektaş, "Herkes bulunduğu yeri hak etmeli" dedi.


Köy görüntüsünde olan Atakum'un 4.5 yıl içinde ciddi bir değişim yaşadığının altını çizen Başkan Bektaş, "4.5 yıl önce kimse Atakum'dan bahsetmiyordu bile. Yolları, kaldırımları olmayan bir yerdi. Ama şimdi herkesin konuştuğu bir yer haline geldi. Herkes bulunduğu yeri hak etmek için var gücüyle çalışmalı. Halkımızın bize olan güvenini boşa çıkarmadık. Atakum, sadece Samsun'un değil, Karadeniz'in konuştuğu bir yer olacak" diye konuştu.


"Vatandaşların hayır duasını alabiliyorsak ne mutlu bize" diyen Başkan Bektaş, şunları söyledi: "Biz bugünü değil, yarını düşünerek hareket ediyoruz. Bunun içinde bir çok projemizi geleceği düşünerek planlıyoruz. Eğer insanlar 'cidden çok güzel işler yaptılar' diyorlarsa ne mutlu bize. Biz gelecek kuşaklara daha yaşanılabilir bir Atakum bırakmayı hedefliyoruz."


Atakum'daki değişimin devam edeceğini vurgulayan Bektaş, "Atakum'a 5 yıldızlı otel yapılması için girişimlerimiz devam ediyor. Bunun için sürekli görüşmeler yapıyoruz" açıklamasında bulundu.


Atakum'daki değişimin her kesim tarafından fark edildiğinin altını çizen AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Zeynep Gürbüz, "Bu kadar kısa sürede birçok projeyi hayata geçirdiniz. Düşünüldüğünde yapılması zor gözüken önemli projeleri gerçekleştirdiniz. Sizi tebrik ediyorum. Atakum sizinle hayat buldu" diye konuştu. Başkan Bektaş daha sonra kendisine yöneltilen soruları cevapladı.

.
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2008 Çarşamba 12:01:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?