6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Başkan Bektaş yeniden aday

Atakum Belediye Başkanı Adem Bektaş, yerel seçimlerde tekrar aday olduğunu belirterek, "5 yılda gerçekleştirdiğimiz değişim, Atakum ilçesine dahil edilen yerlerde de devam edecek" dedi.


Başkan Adem Bektaş, AK Parti Atakum İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen kahvaltıda partililerle bir araya geldi. Palmiye Tesisleri'nde gerçekleştirilen kahvaltıda 29 Mart 2009'da yapılacak olan yerel seçimlerde tekrar aday olduğunu belirten Başkan Bektaş, "5 yılda gerçekleştirdiğimiz değişim, Atakum ilçesine dahil edilen yerlerde de devam edecek" diye konuştu.


Ülkenin sorunlarının çözüm noktasında herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini hatırlatan Bektaş, "Çocuklarımıza güzel bir ülke ve iyi bir gelecek bırakacağız. AK Parti ile burada seçimi alıp yolumuza devam edeceğiz. Elbette aday adayları olacaktır. Bu çok normaldir; çünkü AK Parti'nin kapıları herkese açıktır. Herkes AK Parti'den aday olmak isteyecektir. Atakum'da yapacağımız çok işimiz var. Başlattığımız değişimi daha da ileriye taşıyacağız" diye şeklinde konuştu.
AK Parti Atakum İlçe Başkanı Hüseyin Dereli ise, "3 aydır yoğun bir mesai içindeyiz. 29 Mart'ta yapılacak seçimlerde partimizin ağırlığını bir kez daha hissettireceğiz. Yerel seçimlerde Büyükşehir Belediyesi , Atakum Belediyesi'ni ve diğer belediyeleri kazanmak, meclis üyelerinin büyük çoğunluğunu elde etmek adına bir yolculuğun başında takım olmaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

iha
Yayın Tarihi : 15 Kasım 2008 Cumartesi 15:17:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?