6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Başkan Bektaş'ın mahalle gezileri

Balaç Mahallesi'ne misafir olan Atakum Belediye Başkanı Adem Bektaş, bölgede yaşanan gelişmelerin sonucu olarak her gün 500 kişinin Atakum nüfusuna katıldığını söyledi.


Balaç Mahallesi'ne misafir olan Atakum Belediye Başkanı Adem Bektaş kalabalık bir halk grubu tarafından karşılandı. AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir'inde katıldığı ziyarette bir konuşma yapan Adem Bektaş, bölgede yaşanan olumlu gelişmeler sonucu artık şehir merkezinde oturan vatandaşların evlerini satarak Atakum'a yerleştiğini, bunun sonucu olarak da her gün 500 kişinin Atakum nüfusuna katıldığını, son 3.5 yıl içinde ise nüfusun 20 bin oranında arttığının altını çizdi. Halka hizmet etmenin şevki ve heyecanı içinde olduğunu söyleyen Bektaş, "Yaklaşık 4.5 ay sonra yapılacak seçimlerde sizlerden aldığım destekle 'Durmak yok Yola Devam' sloganıyla çalışmaya devam edeceğiz" dedi.


Atakum'un Kurucu Meclis Üyeleri arasında olduğunu söyleyen AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir ise, "Geçmiş dönemde Atakum'a hizmet yaptırmak için adeta çırpınıyorduk. Bizden önceki 10 yıllık dönem içinde hafızalarda kalan bir hizmet gerçekleştirilmedi. 4.5 yıl önce sizlerin oylarıyla Belediye Başkanı olan arkadaşım Adem Bektaş 4.5 yıl içinde çok önemli projelere imza atarak adeta Atakumun çehresini değiştirdi" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2008 Pazartesi 15:29:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?