6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Başkan 'Canik Bülteni'ni tanıttı

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, aylık olağan birim müdürleri toplantısında ‘Canik Bülteni’ni tanıttı.


Toplantıda durum değerlendirmesi yapan Başkan Genç, Canik’te ilk defa çıkarılan bültenin belediye hizmetlerinin halka tanıtılmasında katkı sağlayacağını söyledi.

Canik'in bünyesine kattığı yatırımlarla ilklerin adresi haline geldiğini vurgulayan Başkan Osman Genç, "Yapılan projeler sadece Canik'e değil, Samsun'a, Türkiye'ye ve dünyaya hizmet edecek. İlçemiz yatırım merkezi haline geldi. Canik'te yaşanan hızlı değişim ve gelişim baş mimarı Caniklilerdir. İnsanlara hizmet etme aracı olan siyaseti bizlere emanet eden halkımıza, en iyi ve en güzel hizmeti vermek için ekip oluşturduk ve işçisi-memuru el ele verip Canikimizin bu hale gelmesini hep birlikte sağladık. Her geçen gün değer arz eden Canikimizde her alanda değişim sürüyor" dedi.


Canik'e kazandırılan projelerin meyvelerini bir kaç yıl sonra vermeye başlayacağını belirten Başkan Genç, yapılan hizmetlerin devreye girmesiyle Canik'in Karadeniz Bölgesi'nin incisi konumuna geleceğini iddia etti. Yabancı menşeli bir firma tarafından yakın zaman içerisinde Karadeniz Bölgesi'ne hitap edecek şekilde büyük bir yapı marketin kurulacağını belirten Başkan Genç, yabancı iş adamları olmak üzere her geçen gün yeni bir yatırımın Canik'te hayat bulduğuna dikkat çekti.
Başkan Genç, Canik'e yapılan hizmetlerin kalıcı olması adına diğer kurumlarla koordineli bir şekilde çalışıldığını sözlerine ekledi.

İha
Yayın Tarihi : 18 Kasım 2008 Salı 15:27:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?