6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Başkan Genç, karne dağıttı

Samsun'da, 2007-2008 eğitim-öğretimin yılının sona ermesi nedeniyle Karşıyaka Lisesi'nde düzenlenen törene katılan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, öğrencilere karne dağıtarak sevinçlerine ortak oldu.


Okul Müdürü Bilal Bayrakçı, öğretmenler ve öğrencilerin hazır bulunduğu törende başarılı öğrencileri kutlayan ve çeşitli hediyeler veren Başkan Osman Genç, Canik için 2008-2009 eğitim-öğretim yılının daha iyi olacağını, bunun alt yapısının ise şimdilerden hazırlandığını söyledi. Canik'te eğitimin kalitesinin her geçen gün arttığını belirten Başkan Genç, "Sizler için ne kadar yatırım yapsak azdır. Çünkü sizler ülkemizin aydınlık geleceğisiniz. Sizlerde bu bilinçle kendinizi en iyi şekilde hayata hazırlamak ve yetiştirmek zorundasınız. Kendinizi her yönden geliştirirseniz ancak diğer bölgelerdeki öğrencilerle yarışır hale gelirsiniz. Bu nedenle üç ayaklı olan eğitimde yerel yönetimler olarak biz üzerimize düşeni yerine getirmeye çalıştık. Sizlerde öğrencilik bilinci ile üzerinize düşeni yaparsanız, başarı kendiliğinden gelecektir. Bundan kuşkum yok" dedi.


"Bizim hedefimiz sizleri en iyi şekilde hayata hazırlamak" diyen Başkan Osman Genç, öğrencilerin yeteneklerine göre alan seçmelerini kendilerini o yönde en iyi şekilde hazırlaması gerektiğinin altını çizdi.


Eğitim adına kendilerini her zaman yanlarında gördükleri Canik Belediye Başkanı Osman Genç'e teşekkür eden Karşıyaka Lisesi Müdürü Bilal Bayrakçı ise öğrencilere bütünlemeye kalan öğrencilere uyarılarda bulundu. Yapılan konuşmaların ardından Başkan Osman Genç, okul birincilerine karne ve hediyelerini verdi. Ayrıca törende Karşıyaka Lisesi öğrencilerinden hayatını kaybeden Mustafa Donbay adına düzenlenen sınıflar arası futbol turnuvasında dereceye giren takımlara ile madalyaları verildi.

.
Yayın Tarihi : 13 Haziran 2008 Cuma 12:30:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?