2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Başkan Genç, 'Kentsel Dönüşüm'ü anlattı

Mahalle toplantılarını Yeşilova Mahallesi'nde sürdüren Canik Belediye Başkanı Osman Genç, mahalle sakinlerine Canik Kuzey Yıldızı Kentsel Dönüşüm Projesi'ni anlattı.


Caniklilerin yüzde 50'sinin oyunu alarak, Canik ilçesinin Belediye Başkanı olduğunu hatırlatan Başkan Osman Genç, bunun sorumluluğunu bilerek 5 yıldır halka en iyi ve en güzel hizmeti getirdiklerini söyledi. Canik'in bugün itibariyle tüm sosyal donatıları tamamlanmış modern bir kent görünümüne geldiğine dikkat çeken Başkan Genç, "Sizlerinde katkıları ile yapılan tüm bu çalışmalar sizler için, aydınlık Canik için. Yapılan hizmetlere sahip çıkmanızı istiyorum. Artık ilçe olduk. Sorumluluklarımız bir kat daha arttı. Bunun bilinci içerisinde çalışmalarımızı yerine getirdik ve getirmeye devam ediyoruz" dedi.


Yeşilovalıların kentsel dönüşümle ilgili sorularını da yanıtlayan Başkan Osman Genç, "Canik Kuzey Yıldızı Kentsel Dönüşüm Projesi, Karadeniz Bölgesi'nin en büyük projesi. Hayata geçmesiyle Canik, yeni modern bir kent kimliğine kavuşacak. 383 dönüm alanda 2 bin 688 konut olarak hayata geçecek projemizle sadece konut yapılmayacak. Konutlarla birlikte insanların tüm ihtiyaçlarının giderileceği sosyal donatıların bulunduğu bir kent hayata geçecek. Karadeniz Bölgesi'nde eşi ve benzeri olmayan projemizle Samsun'un yeni merkezi Canik olacak. Yeşilovalıların yüzde 93'ünün 'evet' dediği bu projemiz hayata geçtiğinde ilçemiz, Karadeniz Bölgesi'nin yıldızı haline gelecek. Canik'te bu değişime sizler karar verdiniz. Sizlerin oluru ile ilçemizde değişim ve dönüşüm gerçekleşti. Eğer sizler istemeseydiniz, Canik'te hiç bir şey olamazdı" diye konuştu.
 

İha
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2009 Cuma 14:21:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?