6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Başkan Genç adaylık için başvurdu

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, ilçe belediye başkanlığı aday adaylığı için AK Parti Canik İlçe Başkanlığı'na başvurusunu yaptı.


29 Mart 2009 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde Canik İlçe Belediye Başkanlığı'na aday adaylığı için ilk resmi başvuruyu AK Parti'li Canik Belediye Başkanı Osman Genç, yaptı. Bir dönemdir belediye başkanlığı görevini sürdüren Osman Genç'in resmi başvurusunu, AK Parti Canik İlçe Başkanı Yılmaz Hocaoğlu aldı. Partililerin de katıldığı başvuruda, evraklar dolduruldu ve imzalandı.

28 Mart 2004 tarihinde milletin verdiği emaneti aldıklarını dile getiren Osman Genç, aldıkları görevi millete hizmet olarak iade ettiklerini söyledi. Kendi kaderine terkedilmiş bir beldenin ilçe olmasını hep birlikte yaşadıklarını belirten Genç, "Değişim ve gelişimin getirdiği nimet neticesinde Canik beldemiz ilçe olma hakkını elde etti. İlçemizde yapılan hizmetlerin hem teşkilatımızın hem milletimizin eseri olarak burada kalacaktır. Canik ilçesi artık önceden ayıplanan bir düşünceden çıktı, şehrin merkezi haline geldi. Milletimizle el ele verdik ve bu göreve birlikte geldik. Sizinle birlikte bu göreve devam etmek istiyoruz. Durmak yok, halkın hayatını kolaylaştırma adına önümüzde ki dönem yapılacak olan seçimlerle devam diyorum" dedi.
Başkan Genç'in başvurusu partililer tarafından alkışlarla destek gördü. Ardından Genç, partililerin tebriklerini kabul etti.

İha
Yayın Tarihi : 27 Kasım 2008 Perşembe 09:26:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?