6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Başkan Genç hizmetlerini anlattı

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, verdikleri sözlerin en az 10 katından fazla iş yaptıklarını söyledi.


Başkan Osman Genç, ilçeye yapılan hizmetleri AK Parti Canik Teşkilatı üyelerine anlattı. AK Parti Canik İlçe Başkanlığı tarafından teşkilat mensuplarına yönelik düzenlenen eğitimi amaçlı etkinlikte konuşan Osman Genç, "Verdiğimiz sözlerin en az 10 katından daha fazla iş yaptık. Bu nedenle hizmet yolumuza alnımız açık, başımız dik olarak devam ediyoruz" dedi.


AK Parti Canik İlçe Başkanı Yılmaz Hocaoğlu ve Kadın Kolları Başkanı Safiye Öz'ün hazır bulunduğu toplantıda Canik'in beldeden ilçeye geçiş yolundaki 5 yıllık hizmet serüvenini anlatan Başkan Osman Genç, bu serüvendeki özel sektör, kamu ve belediyenin yatırımlarıyla ilgili bilgileri slayt gösterisi eşliğinde sundu. Belediyenin kapılarının herkese açıldığını belirten Başkan Osman Genç, "Canik'in aydınlık yarınları için bu göreve talip olduk. İlçemizin 5 yıl önceki fotoğraflı ile bugünkü fotoğrafını yan yana koyup kıyas yapmak lazım. O zaman Canik'in nereden nereye geldiğini daha iyi anlarız. Halkımıza söz verdiğimiz hizmetlerin en az 10 katından daha fazla iş yaptık. Bu nedenle hizmet yolumuza alnımız açık, başımız dik olarak devam ediyoruz" diye konuştu.


Hizmet edecek idarecilerin bilgi, cesaret ve becerilerinin çok önemli olduğuna dikkat çeken Başkan Osman Genç, şunları kaydetti: "Hangi alanda olursa olsun hizmet etmek veya üretmek adına risk almak çok önemli. Çünkü risk almazsanız, başarıyı yakalamazsınız. İlçemiz sağlık, turizm, eğitim ve kültür alanında çok büyük yatırımları bünyesine katarak, her alanda hızlı bir değişim ve dönüşüm yaşıyor. Bu değişim ve dönüşüm, 2 bin 688 konut olarak yapılacak Canik Kuzey Yıldızı Kentsel Dönüşüm Projesi ile taçlanacak."
Başkan Genç, teşkilat üyelerince yöneltilen soruları da cevapladı.

İha
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2008 Salı 13:02:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?