6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Başkan Genç'in mahalle toplantıları

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Toptepe Mahalle sakinleri ile kahvaltıda bir araya geldi. Başkan Genç, mahalle toplantılarını ilçe halkının oy verdiği insanlardan hesap sorması bakımından önemli olduğunu vurguladı. 

Kahvaltıya Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Adalet ve Kalkınma Partisi Canik İlçe Başkanı Mehmet Ali Elbir, AK Parti Canik Kadın Kolları Başkanı Safiye Öz, başkan yardımcıları Mustafa Erbay ve Selçuk Kemeröz ile birim müdürleri, Toptepe Mahallesi sakinleri katıldı. 

Kahvaltı sonrası Başkan Osman Genç, Canik'e ve Toptepe mahallesine yapılan hizmetler hakkında bilgi verdi. 4 yıl öncesine bakarak yapılan hizmetleri değerlendirmelerini isteyen Başkan Genç, "Hedefimiz, dünyada yaşanan değişimleri ilçemize getirerek, halkımızın hayatını kolaylaştırmak. Bunları yaparken de geleceğimiz olan gençlerimizi, hanımlarımızı ve ilçe halkımızı unutmuyoruz. İlçemiz, kamu, özel sektör, belediye ve STK'ların yatırımları ile 4 yılda 1 katrilyon 350 milyon YTL'lik yatırımı bünyesine katmıştır. Tüm bunlarda sizlerin desteği ve katkısı var. Canik'e kazandırılanlarda sizleri katkısı büyük. Çünkü siz, sizlere hizmet etmek adına siyasi iradeyi bizlere emanet ettiniz. Bizlerde bu emanete sahip çıkarak, sizlerin layık olduğu hizmetleri en güzel ve en iyi hizmeti getirmeye çalışıyoruz. Hiç kimse baki değil. İnsanlar yaptıkları eserlerle anılacaklar. Bu bilinçle sizlere hizmet ettik ve etmeye de devam edeceğiz" dedi. 

Canik'te yapılan çalışmaları 3 K (Kentsel, kültürel ve kurumsal) üzerine yapıldığını, bunu yaparken de 3 E'yi (Ekonomi, ekoloji ve eşitlik) unutmadıklarını belirten Başkan Osman Genç, "Bugün güzel ortamda doğa ile baş başa yaptığımız kahvaltı bunun en güzel örneğidir. Canik'in ve mahallemizin nereden nereye geldiğini sözler yaşayıp görüyorsunuz. Kesinlikle eskiyi unutmayıp, geleceğe ona göre bakmalıyız. İlçemiz, bünyesine kattığı yatırımlarla değişim ve gelişimin adresi haline geldi. Artık insanlar Canik'e gıpta ile bakıyorlar. Sağlıkta ve eğitimde yeni bir çığır açıldı. Her alanda örnek gösterilebilecek Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşümü Canik'te hayat bulacak" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2008 Çarşamba 14:29:07
Güncelleme :25 Haziran 2008 Çarşamba 14:31:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?