6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Başkan Genç'ten hizmet gezisi

Mahallelere yapılan hizmetleri gezen Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Canik'in aydınlık geleceği için 4.5 yıldır gece-gündüz demeden çalıştıklarını söyledi.


Gazi Osman Paşa Mahallesi Dündartepe mevkisinde 205 metre uzunluğunda yapılan 3x3 ebatlarındaki kutu menfezi ve bu alanda yapılacak çevre düzenleme çalışmalarını inceleyen Başkan Osman Genç, mahalle halkının da sıkıntılarını dinledi. Göreve geldikleri günden bu yana Canik'in aydınlık yarınları için gece-gündüz demeden çalıştıklarını dile getiren Başkan Genç, "Hizmet götürmediğimiz mahallemiz kalmadı. İlçemiz, arzu ettiği hizmetlere bizimle ulaştı. Mahallere yapılan hizmetler halkımız tarafından da takdirle karşılıyor. Artık halkımız doğruyu ve yanlışı çok iyi bilip, görebiliyor" dedi.


Canik Belediyesi'nin kısıtlı imkanları ile bir yandan hizmet üretip bir yandan da halkın huzuru, rahatı ve mutluluğu için sosyal alanları hayata geçirdiklerini belirten Başkan Genç, "Yaptığımız hizmetlerimizin kalıcı olması için halkımızın görüş ve fikirlerini önemsiyoruz. Her mahalleye götürdüğümüz hizmetlerde halkımızın görüş ve fikirlerini alıyoruz" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 12 Kasım 2008 Çarşamba 17:19:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?