2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Başkan için özel eğlence

Yavuz Selim Mahallesi sakinleri, 29 Mart seçimlerinden zaferle çıkan Canik Belediye Başkanı Osman Genç için eğlence düzenledi.


AK Parti Canik İlçe Başkanı Yılmaz Hocaoğlu, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, meclis üyeleri ve Yavuz Selim Mahallesi Muhtarı Ömer Gezginci'nin katıldığı eğlencede,mahalle sakinleri çalınan müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi. Başkan Genç'i de aralarına alarak eğlenen Yavuz Selimliler, gecenin geç saatlerine kadar keyifli dakikalar geçildi. 29 Mart seçim sonuçlarının tüm Caniklilerin zaferi olduğunu vurgulayan Canik Belediye Başkanı Osman genç, 5 yıldır Canik'te insan ayrımı yapılmaksızın hizmetlerin yerine getirildiğini ve bundan sonrada aynı ilke doğrultusunda devam edeceğini söyledi. Başkan Genç, "İlçemizin değişim ve gelişim yolculuğu devam ediyor. Canik'e kazandırdığımız, yapılan ve yapılacak projelerle ilçemizi aydınlık yarınlara taşıyoruz. Tüm bunları sizlerin gücü ve desteği ile yapıyoruz. Hizmetlerimizde 'ben' değil, 'biz' olgusunu yerleştirerek, hayata geçiriyoruz" dedi.


"Canik'te yaşamak bir ayrıcalıktır" diyen Başkan Osman Genç, 5 yıldır ve 29 Mart seçimlerinde kendilerine desteklerini esirgemeyen Yavuz Selimlilere ve Canik halkına teşekkür etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2009 Perşembe 12:54:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?