6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Başkan Kaldırım esnafla buluştu

Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, 19 Mayıs Mahallesi esnafıyla bir araya geldi.


Dr. Kamil Caddesi üzerinde düzenlenen toplantıda esnafın sorunlarını dinleyen Başkan Kaldırım, belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Esnafın en çok otopark sorunundan şikayet ettiği toplantıda, otopark sorununu çözmek için kalıcı çözümler üretmeye hazırlandıklarını söyleyen Başkan Kaldırım, "Günü kurtaran projelere yer vermedik. Bu anlamda önemli bir sorun olarak gördüğümüz otopark sorununun ortadan kalkması için proje geliştiriyoruz" dedi.


Esnafın kendisi için verdiği kahvaltıya katılan Başkan Kaldırım, burada da soruları yanıtladı. Bir esnafın Çok Amaçlı Gençlik Merkezi'nin faaliyetleri hakkında sorduğu soruya cevap veren Başkan Kaldırım, "Söz verdiğimiz tüm projeleri 4.5 yıllık görev sürecimizde tuttuk. Bu projelerde bizler kadar vatandaşlarımızın da payı var. İstekleri ve beklentileri doğrultusunda hayata geçirilen projelerden bir tanesi de Çok Amaçlı Gençlik Merkezi'dir. 100. Yıl Bulvarı'nın üst kesimindeki tüm mahallelerimizin merkezinde bulunan alanda yapımı planlanan ve çalışmaları geçtiğimiz günlerde sona eren Çok Amaçlı Gençlik Merkezi, başta gençlerimiz olmak üzere bölge halkına önemli hizmetler sunacak. İçerisinde tüm sosyal faaliyetlerin yer alacağı merkezimizin açılışı için gün sayıyoruz" dedi.


Daha sonra mahalle esnafıyla birlikte caddeleri gezen Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, kendisine yönetilen istekleri not alarak öncelikli sorunların bir an önce giderileceğini söyledi.

İha
Yayın Tarihi : 28 Ekim 2008 Salı 18:20:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?