2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Başkan Kaldırım pazaryerini gezdi

Gazi Belediye Başkanı ve AK Parti İlkadım İlçe Belediye Başkan Adayı Süleyman Kaldırım, ilçe sınırları içerisindeki pazaryerlerini gezdi.


Kılıçdede, İstasyon ve Modern Pazaryerlerini gezen Başkan Süleyman Kaldırım, pazar esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi. Gazi Belediyesi'nde yaşanan köklü değişim ve gelişimlerin 29 Mart 2009 seçimlerinin ardından tüm İlkadım ilçesinde hissedileceğini belirten Başkan Kaldırım, vatandaşların sorularını yanıtladı.

305 bin nüfuslu İlkadım ilçesinde seçimlerin heyecanla beklendiğine dikkat çeken Başkan Kaldırım, kendisini coşkuyla karşılayan pazar esnafının ve vatandaşların bu olumlu tepkilerinin kendilerini daha da gururlandırdığını belirterek, "İlkadım ilçesi halkı kararını vermiş, 29 Mart 2009 Pazar günü sandıklarda buluşmaya hazırlanıyor. Gerçekleştirdiğimiz çalışmalar ve hayata geçirdiğimiz projelerle halkımızın her kesimiyle kucaklaştık. Yıllarca kimsenin cesaret edemediği tüm projelerde bizim imzamız var. Halkımızın bunun farkında ve bizimle yollarına devam etmek istiyor" dedi.


Samsun'un değişen ve gelişen yapısının devamlılığı için göreve yeniden talip olduğunun altını çizen Süleyman Kaldırım, "Dünü bugünden ayırt eden en büyük değişimler son 5 yılda yaşandı. Herkesle barışık olarak sürdürdüğümüz belediyecilik anlayışımızı sosyal anlamda geliştirerek her kesime hizmet etmek için durmaksızın koştuk. Bu anlamda çalışmalarımızı takdirle karşılayan ve belediye-vatandaş işbirliğinin en güzel örneklerini sergilememizi sağlayan vatandaşlarımızla İlkadım ilçesinin geleceğini de ortaya koyacağız" diye konuştu.
 

İha
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2009 Cumartesi 17:45:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?